qliman Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Szukam karty grafiki z bardzo dobrym wyjsciem TV OUT tak zebym mogl odgladac DVD na televizorze. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRANDI Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Jak byś poczytał wcześniejsze posty,to napewno byś znalazł. Bardzo dobre wyjście TV mają R9100. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 R8500 od herculesa. chyba ze masz wiecej kasy to 9500pro a jak masz jeszczze wiecej to 9800pro ; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PIP33 Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 najlepsze wyjscia telewizyjne maja oczywiscie radeony!!!Jak nie chcesz wydac duzo kasy zainwestuj w radka 9100 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Albo R9100 albo 9500Pro w zależności od kaski. Zresztą było o tym...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NiemacieK Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Zdecydowanie RADEONY made by HERCULES. Polecam 8500le bo niedrogi ale jakosc zaje**sta. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qliman Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 a co myslicie o tych kartach chodzi mi o TV OUT ATI RADEON 7200 64MBDDR/DVI/TVIOUT/CRT/SWDVD ATI Radeon 7000 64MB dual VGA/TV-OUT ATI Radeon 7500LE - 64MB DDR RADEON 7000 64MB DDR TV OUT Redaon VE 64 MB DDR TV-out Hercules 3D kyro II Prophet 4500 64MB w / TV-OUT Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WindmanXP Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 a co myslicie o tych kartach chodzi mi o TV OUT ATI RADEON 7200 64MBDDR/DVI/TVIOUT/CRT/SWDVD ATI Radeon 7000 64MB dual VGA/TV-OUT ATI Radeon 7500LE - 64MB DDR RADEON 7000 64MB DDR TV OUT Redaon VE 64 MB DDR TV-out Hercules 3D kyro II Prophet 4500 64MB w / TV-OUT Stara generacja wyjść teraz sa lepsze ! Zdecydowanie RADEONY made by HERCULES kolega ma 9100 przy jego jakości wyjśćia wszystko sie chowa :) No moze 9800Pro made by HERCULES ma lepsze :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vengeance Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Herc 9100 ma jedna wade 1 ramdac i korzystanie z teather mode jest disc utrudnione. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qliman Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 ATI RADEON 7200 64MBDDR/DVI/TVIOUT/CRT/SWDVD ATI Radeon 7000 64MB dual VGA/TV-OUT ATI Radeon 7500LE - 64MB DDR RADEON 7000 64MB DDR TV OUT Redaon VE 64 MB DDR TV-out Hercules 3D kyro II Prophet 4500 64MB w / TV-OUT CHodzi mi o wybranie ktej z tych ja wiem ze R9800 jest lepszy ale nie stac mnie na niego. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 a może pomyśl o jakimś matroxie np G400 , G450 w wersji DH (dwa wyjścia) skor nie chcesz karty o dużej wydajności Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 a co myslicie o tych kartach chodzi mi o TV OUT ATI RADEON 7200 64MBDDR/DVI/TVIOUT/CRT/SWDVD ATI Radeon 7000 64MB dual VGA/TV-OUT ATI Radeon 7500LE - 64MB DDR RADEON 7000 64MB DDR TV OUT Redaon VE 64 MB DDR TV-out Hercules 3D kyro II Prophet 4500 64MB w / TV-OUT Stara generacja wyjść teraz sa lepsze ! Zdecydowanie RADEONY made by HERCULES kolega ma 9100 przy jego jakości wyjśćia wszystko sie chowa :) No moze 9800Pro made by HERCULES ma lepsze :) zanim znowu walniesz taka glupote pomysl troche :evil: jaka stara generacja.To wlasnie stare Radeony produkowane jeszcze przez ATi maja najlepsza jakosc ,zarowno obrazu na monitorze jak i tv-out.Wtedy nie oszczedzalo sie naniczym. Jak ta karta ma byc tylko do tv-out'a to w zupelnosci wystarczy jakis stary radeonek Build by ATi np. RadeonVE Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 ATI RADEON 7200 64MBDDR/DVI/TVIOUT/CRT/SWDVD ATI Radeon 7000 64MB dual VGA/TV-OUT ATI Radeon 7500LE - 64MB DDR RADEON 7000 64MB DDR TV OUT Redaon VE 64 MB DDR TV-out Hercules 3D kyro II Prophet 4500 64MB w / TV-OUT CHodzi mi o wybranie ktej z tych ja wiem ze R9800 jest lepszy ale nie stac mnie na niego. z tych to zdecydowanie Kyro II Herculesa i dodatkowo swietnie wykonana i o przyzwoitej predkosci (tylko ten 7500LE moze sie z nia mierzyc) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 baaaardzo dobre wyjscie TV maja wszelakie karty ATI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 ATI RADEON 7200 64MBDDR/DVI/TVIOUT/CRT/SWDVD ATI Radeon 7000 64MB dual VGA/TV-OUT ATI Radeon 7500LE - 64MB DDR RADEON 7000 64MB DDR TV OUT Redaon VE 64 MB DDR TV-out Hercules 3D kyro II Prophet 4500 64MB w / TV-OUT CHodzi mi o wybranie ktej z tych ja wiem ze R9800 jest lepszy ale nie stac mnie na niego. No ja przyznam sie ze mialem prawie wszystkie z tych kart oprocz KYRO. Jesli chodzi o wydajnosc to z tych chyba radek 7500LE bedzie najlepszy ale z tego co napisales nie ma wyjscia TV chyba ze zapomniales napisac! A jesli nie to 7000 VE mala wydajnosc ale jednak cieszy ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FatboY Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Ponoć FX 5900 Ultra też wyjście tv ma nienajgorsze :? (tak gdzieś pisali w jakiejś zagranicznej recenzji :| Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 20 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2003 Ponoć FX 5900 Ultra też wyjście tv ma nienajgorsze :? (tak gdzieś pisali w jakiejś zagranicznej recenzji :|No jak chodzi o tego FX to jak moze czytalesd qlimanowi chodzi o cos taniego a to co wymieniles to troche salaty kosztuje! Jesli chodzi o FX5900 TV`outa to tez cos czytalem ze bardzo ladne. Nie jestem pewien ale chyba na tomshardware(jednak moge sie mylic). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qliman Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Jezszcze mysle o tym MATROX G450 DH 16 MB DDR podobno wyjscie TV OUT ma wypas. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 matroxik ma obraz zyletka! zreszta TV`outa tez ma niezlego. Jak chcesz to go wes, jednak jest slaba karta jesli chodzi o wydajnosc, tzn bedzie dziala cos na poziomie radka 7000. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WindmanXP Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 a co myslicie o tych kartach chodzi mi o TV OUT ATI RADEON 7200 64MBDDR/DVI/TVIOUT/CRT/SWDVD ATI Radeon 7000 64MB dual VGA/TV-OUT ATI Radeon 7500LE - 64MB DDR RADEON 7000 64MB DDR TV OUT Redaon VE 64 MB DDR TV-out Hercules 3D kyro II Prophet 4500 64MB w / TV-OUT Stara generacja wyjść teraz sa lepsze ! Zdecydowanie RADEONY made by HERCULES kolega ma 9100 przy jego jakości wyjśćia wszystko sie chowa :) No moze 9800Pro made by HERCULES ma lepsze :) zanim znowu walniesz taka glupote pomysl troche :evil: jaka stara generacja.To wlasnie stare Radeony produkowane jeszcze przez ATi maja najlepsza jakosc ,zarowno obrazu na monitorze jak i tv-out.Wtedy nie oszczedzalo sie naniczym. Jak ta karta ma byc tylko do tv-out'a to w zupelnosci wystarczy jakis stary radeonek Build by ATi np. RadeonVE Facetspokojnie ja mowi na swoim przykladzie !!! Soreak moj blad ze nie napisalem :oops: Ale ja mialem ATI Radeon 7000 i ATI Radeon 7500 potem mialem GF4400 i juz na nim jakość wyjscia byla lepsza. Teraz mam Radeona 9500 bild by ATi i wszystkie poprzednie mogą sie schować !!! Ale moze mam jakies telewizor nie kompatybilny ze starymi katami ATi :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Jezszcze mysle o tym MATROX G450 DH 16 MB DDR podobno wyjscie TV OUT ma wypas.pilnuj tylko żeby był kabel ( bo to wydatek ok 50 zł, np w komputroniku) na http://www.benchmark.pl/ masz recenzje tych kart Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qliman Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 A CO myslicie o tym MATROX MILLENNIUM II PCI 4MB DUALHEAD wiem ze to old skul ale moze wyjscie TV ma dobre bo na tym tylko mi zalezy. Znalazlem jeszcze jedna ATI Rage 128 Pro 32MB Fury Pro TV-OUT tu sa opisy http://benchmark.pl/artykuly/recenzje/ATI_..._fury_pro.shtml http://benchmark.pl/artykuly/recenzje/ATI_...ury_pro-2.shtml moze ktos mi odpowiedziec czy brac ja ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 qliman trzeba bylo od razu ze wolisz jakas karte badziewna a z dobrym tv outem to tak jak koledzy mowili ATI mialo i ma najlepsze TVouty jednak wystarczu tylko znalezc sobie jakas stara recke w gazecie lub w necie. I bedziesz mial mniej wiecej obraz i wydajnosc..... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qliman Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 to chyba wezme tego ATI Rage 128 Pro 32MB Fury Pro TV-OUT buil by ATI no albo tego MATROX G450 DH 16 MB DDR kurcze juz sam niewiem. czy kest jakas ruznica w TV OUT ?tych kart moze ktos szybko sie rozeznac bede bardzoooooo wdzieczny bo mi sie aukcja konczy a chcem ktoras z tych kupic. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 g450 będzie miało lepszy obraz na moniotrze, nie wiem jak na TV (w końcu ati jest chwalone właśnie za TV-out - tak jak to mówili Przedmówcy), ale ja miałem podłączoną do monitora ati all-in-wonder 128 i matrox G200, zdecydowanie lepszy obraz g200 i mniej problemów z ustawieniem częstotliwości na "dziwnych" monitorach. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KGB Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 to nieprawda ze ATI ma najlepsze wyjscia TV najlepsze TV ma ELSA ,jak rozwniez ma najostrzejszy obraz zeby dodac smaczku to ELSA najwiecej robi na NV czytalem test ze Kyro Herculesa 4500 ma bardzo dobre TV ,nawet troche lepsze od ATI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garstek Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 Ze swojej strony polecam R8500 :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WindmanXP Opublikowano 22 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 22 Czerwca 2003 to chyba wezme tego ATI Rage 128 Pro 32MB Fury Pro TV-OUT buil by ATI no albo tego MATROX G450 DH 16 MB DDR kurcze juz sam niewiem. czy kest jakas ruznica w TV OUT ?tych kart moze ktos szybko sie rozeznac bede bardzoooooo wdzieczny bo mi sie aukcja konczy a chcem ktoras z tych kupic. Recezje obu tych kart masz na http://www.benchmark.pl/ niesą długie przeczytasz i bedziesz widział wszystko :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LuZaczek Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 Ze swojej strony polecam R8500 :)Jak masz glupio mowic to sie lepiej zamknij!!! Przciez mowil ze duzo kasy nie ma! Slepy jestes? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 23 Czerwca 2003 Zgłoś Opublikowano 23 Czerwca 2003 a co myslicie o tych kartach chodzi mi o TV OUT ATI RADEON 7200 64MBDDR/DVI/TVIOUT/CRT/SWDVD ATI Radeon 7000 64MB dual VGA/TV-OUT ATI Radeon 7500LE - 64MB DDR RADEON 7000 64MB DDR TV OUT Redaon VE 64 MB DDR TV-out Hercules 3D kyro II Prophet 4500 64MB w / TV-OUT Stara generacja wyjść teraz sa lepsze ! Zdecydowanie RADEONY made by HERCULES kolega ma 9100 przy jego jakości wyjśćia wszystko sie chowa :) No moze 9800Pro made by HERCULES ma lepsze :) zanim znowu walniesz taka glupote pomysl troche :evil: jaka stara generacja.To wlasnie stare Radeony produkowane jeszcze przez ATi maja najlepsza jakosc ,zarowno obrazu na monitorze jak i tv-out.Wtedy nie oszczedzalo sie naniczym. Jak ta karta ma byc tylko do tv-out'a to w zupelnosci wystarczy jakis stary radeonek Build by ATi np. RadeonVE Facetspokojnie ja mowi na swoim przykladzie !!! Soreak moj blad ze nie napisalem :oops: Ale ja mialem ATI Radeon 7000 i ATI Radeon 7500 potem mialem GF4400 i juz na nim jakość wyjscia byla lepsza. Teraz mam Radeona 9500 bild by ATi i wszystkie poprzednie mogą sie schować !!! Ale moze mam jakies telewizor nie kompatybilny ze starymi katami ATi :wink: Ale ja mowie o orginalnych kartach produkowanych przez ATI a nie na ukladach ATi.Sa to stare czasy Radeona 256 DDR jeszcze przed podzialem na 7000,7200 itd,itd,itd. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...