Marcin Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Już jest do zassania kolejny odcinek na http://www.intothematrix.com . Polecam :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spicum Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 do zassania to jest chyba z miesiac jak nie dluzej :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcin Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Przecież ten z maja dopiero co teraz wyszedł :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 oficjalnie tak ;) no ale ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bortas Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 a tak wogole to co to jest tan caly projekt "animatrix" o co w tym chodzi?? wiem ze ma byc 9 czesci 4 juz sa, ale np trailer zawieral fragmenty robione komputerowo a te co sa teraz to animowane, ktos wie ogolnie o co z tym chodzi? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 sa już wszystkie częsci ,ja mam je w dvd ripie(1cd) nawet są napisy na napisy.org ,jest to 9 opowieści ,filmików zwiazanych ze swiatem ,rzeczywistością matrixa z którym są powiązane bardziej lub mniej(w fantastyczny sposóB) ,To dodatkowy projekt braci wachowskich pokazujący ich fascynację anime ,komiksami ,i przedewszystkim fantastyką,o ile się nie mylę kazdy z filmików jest rysowany inaczej.oprócz 2óch częsci The Second Renaissance .Widać w Animatriksie jak dobry jest cały zamysł filmu ile ciekawych watków mozna umieścić w Matriksie po obejrzeniu ne mam wątpliwości co do nastepnych dwóch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...