Mac516 Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Witam pare dni temu złożyłem sobie zestaw oto on AMD Phenom II X3 720 BE Gigabyte GA-MA770-UD3 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Kingston HyperX 2x2GB DDR2-1066 Dual Chanel Kit CL5 Non-ECC Gainward GTX260 896MB 448bit PCI-E DDR3 Golden Sample 55nm Zasilacz PENTAGRAM Silent Force 450 I tak jestem ciekaw jego możliwości ale ze jestem zupełnym laikiem nie wiem od czego zacząć, może od tego czy wogole ten zasilacz mi pozwoli na jakies krecenie tego procka smilies/smile.gif Jeżeli ktos by znał jakis pożądny poradnik krecenia Phenomow x3 na płycie gigabyte prosił bym o podesłanie lub napisanie w miare na chłopski rozum jakies instrukcji od czego zaczac smilies/smile.gif jedyne co w nim ustawilem a raczej kolega ustawil mi pamiatki tak zeby działały w 1066 5-5-5-15 przy napieciu bodajze 2.2 aaa i ustawiloem sztywno szyne pci-e na 100 z góry dzieki za jakies sygesie Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...