Polon013 Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Witam! Mam problem z konfiguracją routera, dokładniej tp-linka TD-W8901G. Wrzucam niżej screeny z mojej aktualnej konfiguracji: Mój internet to neo512. Przeczytałem chyba 10 razy to samo na temat konfiguracji tego routera (z różnych źródeł ^^). Z góry dzięki za pomoc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kfgz Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Spróbuj zmienić parametr "Encapsulation". Ostatnio dla kolegi konfigurowałem ten router, tylko nie pamiętam co ustawiłem ;) Poza tym pole "Servicename" zostaw puste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polon013 Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 (edytowane) Ustawilem puste i sprobowalem wszystkich opcji, nadal nic... Jakies propozycje? Edit: czy to moze byc wina struktury sieci? Tzn. 2 tel i router rownolegle... Chociaz predkosc pisze... Edytowane 6 Września 2009 przez Polon013 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...