sector Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Witam, nie wiem czy to dobre miejsce, jesli nie to prosze o przeniesienie posta i z gory przepraszam. Mam maly problem z Joomla, w zasadzie pierwszy raz sie tym zajmuje i nie pomimo tego, ze metoda prob i bledow juz troche obadalem, to mam problem z jedna rzecza. A wiec o co chodzi. Zrobilem sobie w menu glowne gdzie jest: Str. glowna Newsy Software Hardware itp W typach, czy tez kategoriach mam tak, ze jak dodaje news to mam kilka kategori: ogolne, software, hardware itp. Gdy dodam Newsa w kategori ogolny, wyswietla sie on na zakladce newsy, software i hardware. Jesli dodam newsa w innej kategorii takze wyswietla sie on wszedzie. Czy moglby mi ktos pomoc, podac linka, lub wytlumaczyc jak zrobic, zeby Newsy sie 'filtrowaly' i wyswietlaly sie poprawnie. Jesli ktos nie rozumie o co mi chodzi to podobnie jest na purepc.pl. Gdzie sa dzialy hardware i software i po wcisnieciu kazdej z kategori newsy sa filtrowane i wyswietlane tak jak powinno byc. Z gory dzieki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...