kowalcus Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 witam mam problem z zasilaczem Sharkoon Silentstorm SHA480-9A(parę latek ma już bestia), a wiec po podłączeniu wszystkich gratów przy próbie odpalenia kompa zero reakcji, dioda na płycie głównej która wskazuje "dopływ" prądu zamiast się świecić miga, a w zasilaczu coś "cyka" w rytm migania diody(lub dioda miga w rytm cykania zasiłki :P) czy to oznacza ze nadszedł kres jego życia i trzeba pomyśleć nad wymiana czy może jest jakiś sposób (w miarę opłacalny) aby go naprawić? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Może zacznij od tego JAKIE graty chcesz uruchomić na tym zasilaczu ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kowalcus Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Zasilal Athlon X2 4400, Radeon 9550, 4GB RAM, 640GB HDD zero OC wiec żadna rewelacja, ogólnie chodzi mi czy da rady naprawić ten zasilator a jeżeli tak to czy koszt nie będzie większy od zakupu nowej zasiłki do tego konfigu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Ja bym się nie podejmował ale możesz jeszcze zapytać Kwazora Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fl0r3k Opublikowano 5 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Września 2009 Zasilal Athlon X2 4400, Radeon 9550, 4GB RAM, 640GB HDD zero OC wiec żadna rewelacja, ogólnie chodzi mi czy da rady naprawić ten zasilator a jeżeli tak to czy koszt nie będzie większy od zakupu nowej zasiłki do tego konfigu Zasada jest prosta. Zasilacz się wymienia, chyba że chcesz puścić kompa/pokoj/dom z dymem. :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...