obiboqs Opublikowano 27 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Września 2009 (edytowane) I jak po reanimacji ? Plyta wrocila ?Właśnie jeszcze nie. Jak wróci dam znać. Usługę programowania BIOSu 'kupiłem' na Allegro (ponieważ serwisy za tą usługę rzecz jasna krzyczały sobie dużo, dużo więcej), a dokładnie tu: 3374470[/snapback] Podbij do jakiegoś serwisu których w PZN jest kilka np. http://www.best-serwis.pl/ i zobacz ile krzykną. Czasami można się zdziwić pozytywnie, tzn nie zaszkodzi czegoś takiego zrobić. Hmm.. W sumie do dworca to mam 10 minut tramwajem + kolejne 10 piechotą więc mógłbym przejść się i spytać, ale już spoglądając w cennik zamieszczony na ich stronie internetowej gdzie w pozycji 'naprawa płyty głównej' widnieje sztywna cena 650zł myślę, że traci to sens.. Wątpię aby którykolwiek z serwisów naprawił mi płytę główną za rozsądne pieniądze. Najlepszym wyjściem byłoby kupienie np. takiego samego laptopa ze sprawną płytą ale stłuczoną matrycą - takie na allegro chodzą w granicach 100-150zł (z tym że na takiego trzeba niestety trafić). Edytowane 27 Września 2009 przez obiboqs Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obiboqs Opublikowano 10 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Października 2009 Cóż.. Płyta przyszła od przeprogramowania BIOS'u. Bez zmian, nadal to samo. Są jeszcze jakieś opcje czy mam zaczynać sprzedawać go na części..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 13 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Października 2009 No to ja juz wyczerpalem mozliwosci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...