artist Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 pytanie pewnie lamerskie, ale moze pomozecie ;) plyta: Abit nf7-s cooler: titan ttc-d5t cooler dostosowuje predkosc obrotow tak by proc mial caly czas 46 stopni tak sie zastanawialem gdzie znajduje sie uklad ktorym tym steruje iczy nie dalo by sie np. jakim programikiem albo w inny sposob samemu sterowac predkoscia wiatraka ... tak dla testow zeby sprawdzic jak to wplynie na temp. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Speedfan dobry jest :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artist Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 w archiwum znalazlem ze on tylko wyswietla ... sterowac predkoscia tez potrafi ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artist Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 sciagnalem, zainstalowalem i faktycznie ... mozna zmieniac predkosc wiatrakow, ale tylko w dol ;) a co jesli chce je troche podkrecic :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekjak Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Można ?? a w której zakładce ?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artist Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 speedfan 4.08 w glownym oknie masz cos takiego jak Speed01 i Speed02 i domyslne wartosci 100% dla obu jak obnizam procenty ;) dla Speed01 to mi sie wiatrak wolniej kreci szkoda ze nie da sie zapodac np. 150% :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekjak Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 To u mnie to nie działa. Jak zmieniam tą wartość to wiatrak się kręci tak samo. :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artist Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 zapodalem sobie z ciekawosci 13x150 = 1955 i mam temperature 48 w idle ... jako ze jestem w tym nowy ;) to mi powiedzcie czy taka temperatura jest ok ?? wiatrak taki jak w pierwszym poscie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artist Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 aha ... buda otwarta ;) enviroment czy jak to by mozna nazwac mam 29 stopni Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomekjak Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Może być. Walnij se cpuidle. Dużo daje. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Goofy Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 a mi na l7s7a2 zmienia predkosc tylko jednego wiatraka 2 olewa :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojtt Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 u mnie zmienianie predkosci wentyli nie dziala :(. IMHO zalezy to od plyty glownej... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
artist Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 na stronie speedfana http://www.almico.com/speedfan.php pisze z jakimi ukladami to wspolpracuje ... ale w wiekszosci plyt uklady sa podobne wiec powinno chodzic (najczesciej jakies winbondy) ... aha i jak wiatrak kreci Ci sie na 2000 a ty zapodasz mu 50% to nie mysl ze bedziesz mial 1000 na wiatraku ... to nie tak dziala ... u mnie np na 100% mam 2150 obrotow a jak zapodam 30% to jakies 1900 obrotow Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...