860lacov Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Mam zainstalowane pewne programy, których rejestracja opiera się na ID komputera oraz numerze NIP. Ostatnio po dorzuceniu RAM'u okazało się, że ID się zmienił i programy zamieniły się w wersje Trial. Na szczęście firma, która mi te programy udostępniła wysłała mi nowe klucze. Programy te na okres studiów mam za darmo gdyż udało mi się do tego namówić pana, który się tym zajmował. Ponieważ ostatnio wysłał mi nowe klucze, nie chcę przeginać i pisać kolejnego emila z prośbą o kolejne. p.s. Mam XP. Czy jeśli zainstaluję inny system to ID ulegnie zmianie czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domik Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 To zależy co te programy biorą pod uwagę przy robieniu ID. Zrób może obraz dysku. Zmień rozmiar partycji i zobacz.... Albo napisz do producenta lub poszukaj na google. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...