Daniel27 Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Mam mozliwasc kupienia tego procesora za 999 zl uzywany 1 miesiac...Czy warto? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bula01 Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Cena tego procka jest niczego sobie mozliwosci oc tak że ja na twoim miejscu długo bym nad tym nie rozmyslał ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maax990 Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Mam mozliwasc kupienia tego procesora za 999 zl uzywany 1 miesiac...Czy warto?moze warto sie zastanowic czemu go ktos sprzedaje??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mardok Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 moze warto sie zastanowic czemu go ktos sprzedaje??? Przeca to oczywiste, nie kręci się tak jak obecny właściciel by chciał... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maax990 Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Przeca to oczywiste, nie kręci się tak jak obecny właściciel by chciał...No nie ty zawsze prosto w gebe,a ja nie chcialem go zdolowac.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość 71proste Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 No nie ty zawsze prosto w gebe,a ja nie chcialem go zdolowac.... no,ale tak wlasnie jest,przeciez gdyby sie dobrze krecil to koles moglby go pogonic za 1.4k z palcem w ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel27 Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Moze tak, moze nie...? Podobno ma dwa takie procki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilear Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 (edytowane) kup przez neta (allegro) to masz 10 dni na zwrot ustawowo :P wybadasz akurat co i jak Edytowane 6 Września 2009 przez ilear Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maax990 Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 no,ale tak wlasnie jest,przeciez gdyby sie dobrze krecil to koles moglby go pogonic za 1.4k z palcem w ... hehe no pewnie kup przez neta (allegro) to masz 10 dni na zwrot ustawowo :P wybadasz akurat co i jak bylo juz przerabiane-beda sie po sadach gonic??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 (edytowane) ?? Niech kupi w sklepie po przez Allegro, albo normalnie. W ESC np. W obu przypadkach będzie mógł bez problemu zwrócić w ciągu 10 dni. Ja już od dawna nie kupuje normalnie w sklepach tylko przez neta. Edytowane 6 Września 2009 przez Devil Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel27 Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Nie no... Tak to napewno nie bedzie...heheh Przeca by nieryzykowal... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...