Skocz do zawartości
michaln007

Urządzenie Wielofunkcyjne Do Max 350zł

Rekomendowane odpowiedzi

Witam poszukuje urządzenia wielofunkcyjnego które nie bedzie zbyt często używane wiec chyba tylko urzadzenia które posiadaja wymienne głowice wraz z tuszami. Bardzo zależy mi na bezawaryjności i nie uszczuplająca portfela za zbyt drogie tusze. Obecnie posiadam HP 7760 i jestem nie zadowolony bo tusz 2 razy wylał sie w drukarce potem zaschnoł i drukowała zawsze z paskami nie wiem może trafilem na felerny model ale naprawde straszny badziew z tej drukarki. Nie interesują mnie urządzenia typu no-name.

Znalazłem coś takiego

HP 1 http://www.ceneo.pl/2095497

HP 2 http://www.ceneo.pl/708696

Nie mam pojecia czym one sie róznią bo w opisie śą prawie identyczne. Doradzcie coś nie musi być HP choć wiem że w większości oni mają głowice wymieniane z tuszem

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dzięki za poprawienie tematu jednak tamten temat który podesłałeś nie do końca mi pomógł. Ale już wiem że nie chce canona ani brothera wiec pytanie pojawia sie jaką drukarkę wybrać z tych hp4280 lub hpF735 Ps. nie będę kombinował z jakimiś rurkami jak w tamtym temacie ktoś proponował dlatego jakoś tak zrezygnowałem z canona chyba ze jest jakiś model godny polecenia który posiada kardridże z wymienna głowicą

Edytowane przez michaln007

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi