Skocz do zawartości
PanPotworek

Problem Czy Kupić Geforce Gts 250 1gb Czy Geforce 9800 Gt 512mb Lub 1gb

Rekomendowane odpowiedzi

Witam.

Mam problem z kupieniem nowej karty graficznej Czy to ma być GTS 250 1gb Czy 9800 gt 1gb lub 512 mb.

Link do GTS 250 : http://www.komputronik.pl/index.php/produc...-E)_Zalman.html

Link do 9800 gt : http://www.komputronik.pl/index.php/produc..._OC_Zalman.html

Więc proszę o pomoc bo chciałbym sobie takie kupić.

Acha na wszelki wypadek mój sprzęt :

Procesor : Intel® Core2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz

Ram : 2.0 gb

Karta Graficzna : Intel® G33/G31 Express Chipset Family (Intel® GMA 3100) (128 mb).

Proszę o szybkie odpowiedzi. Pozdrawiam :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To się dowiedz jaki masz zasilacz (zdejmij boczną ściankę obudowy i tam bd miał u góry, lub w nowszych obudowach na dole taką niewielką jakby Ci to powiedzieć skrzynkę:P i to bd zasilacz. Na nim bd naklejka a na niej marka, model i moc (w watach)). A co do grafy to bierz wersję z 512 mb oczywiście GTS 250 (nic innego jak 9800 GTX+).

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak masz coś pokroju Tracer, Modecom, to najpierw wymien zasilacz.

i mówi to właściciel mustanga :D

@PP proca musisz podkręcić , info znajdziesz tu na forum jak to zrobić

grafe polecam : http://www.esc.pl/product_info.php?manufac...oducts_id=17735 , nie potrzebujesz 1G ramu do Twojego monitora

wszystko rozbija się jednak o zasilacz , jeśli masz wyrób marnej jakości to możesz mieć pecha i Twoja nowa grafika spowoduje że wszystko się pięknie zjara

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Najpierw sprawdź jaki masz zasilacz potem podlinkuje

Link działa. Poza tym koleś ma chyba wolną wolę ? Jak chce fajerwerki jego sprawa - ja bym go nie szantażował "powiedz jaki zasilacz albo nie powiem jaka grafa" :wink:

Trzeba podejść troszkę z poczuciem humoru :rolleyes:

Link był poprawny, mógł nie działać ze względu na jakieś prace na serwerze w esc. Często klikam w link do esc i dowiaduję się, że nie ma takiego produktu. Klikam za klika minut i link działa.

BLiT dyskutował tak jak z trzy latkiem :)

Moja Marta: Tata, piciu chcę.

Ja: Idę ci nalać, pozbieraj zabawki w tym czasie.

Chodzi o klika klocków a nie o stertę zabawek po całym dniu. Marta jednak zamiast zbierać, bawi się klockami. Wracam z kubkiem herbaty. Siadam. Marta zauważa, że siedzę, przypomina się jej "piciu". Kubek z herbatą stoi na stole.

M: Tata, piciu...

J: Pozbieraj zabawki, bo nie dostaniesz herbaty :)

Nie uzależnię tego, że dostanie herbatkę od tego czy posprząta. Jeśli jednak herbata jest na stole (działa link), zawsze można się potargować o to co miało być zrobione wcześniej (pozbierane klocki, podane parametry zasilacza). :rolleyes:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

i mówi to właściciel mustanga :D

@PP proca musisz podkręcić , info znajdziesz tu na forum jak to zrobić

grafe polecam : http://www.esc.pl/product_info.php?manufac...oducts_id=17735 , nie potrzebujesz 1G ramu do Twojego monitora

wszystko rozbija się jednak o zasilacz , jeśli masz wyrób marnej jakości to możesz mieć pecha i Twoja nowa grafika spowoduje że wszystko się pięknie zjara

I mówi to właścicieł Modecoma :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi