PanPotworek Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Witam. Mam problem z kupieniem nowej karty graficznej Czy to ma być GTS 250 1gb Czy 9800 gt 1gb lub 512 mb. Link do GTS 250 : http://www.komputronik.pl/index.php/produc...-E)_Zalman.html Link do 9800 gt : http://www.komputronik.pl/index.php/produc..._OC_Zalman.html Więc proszę o pomoc bo chciałbym sobie takie kupić. Acha na wszelki wypadek mój sprzęt : Procesor : Intel® Core2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz Ram : 2.0 gb Karta Graficzna : Intel® G33/G31 Express Chipset Family (Intel® GMA 3100) (128 mb). Proszę o szybkie odpowiedzi. Pozdrawiam :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Jaki masz zasilacz(marka , model) , czy masz zamiar kręcić proca , jaki monitor (marka , model) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanPotworek Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 (edytowane) Procka nie będę podkręcał bo nie wiem jak ;P. Zasilacz nie wiem jaki mam. Monitor LG FLATRON L192WS 1440x900 Edytowane 6 Września 2009 przez PanPotworek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafaello92 Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 To się dowiedz jaki masz zasilacz (zdejmij boczną ściankę obudowy i tam bd miał u góry, lub w nowszych obudowach na dole taką niewielką jakby Ci to powiedzieć skrzynkę:P i to bd zasilacz. Na nim bd naklejka a na niej marka, model i moc (w watach)). A co do grafy to bierz wersję z 512 mb oczywiście GTS 250 (nic innego jak 9800 GTX+). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 1GB nie wykorzystasz na takiej rozdziałce. Zasilacz to powinien być bodaj 400W, by wszystko ładnie działało. Jak masz coś pokroju Tracer, Modecom, to najpierw wymien zasilacz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Jak masz coś pokroju Tracer, Modecom, to najpierw wymien zasilacz.i mówi to właściciel mustanga :D @PP proca musisz podkręcić , info znajdziesz tu na forum jak to zrobić grafe polecam : http://www.esc.pl/product_info.php?manufac...oducts_id=17735 , nie potrzebujesz 1G ramu do Twojego monitora wszystko rozbija się jednak o zasilacz , jeśli masz wyrób marnej jakości to możesz mieć pecha i Twoja nowa grafika spowoduje że wszystko się pięknie zjara Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PanPotworek Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Blit daj inny link bo ten nie działa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Najpierw sprawdź jaki masz zasilacz potem podlinkuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
q8ic Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Link działa. Poza tym koleś ma chyba wolną wolę ? Jak chce fajerwerki jego sprawa - ja bym go nie szantażował "powiedz jaki zasilacz albo nie powiem jaka grafa" :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Niby tak ,ale potem będzie pisał że źle mu doradziliśmy bo nikt nie wspomniał że zasilacz może eksplodować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Najpierw sprawdź jaki masz zasilacz potem podlinkuje Link działa. Poza tym koleś ma chyba wolną wolę ? Jak chce fajerwerki jego sprawa - ja bym go nie szantażował "powiedz jaki zasilacz albo nie powiem jaka grafa" :wink:Trzeba podejść troszkę z poczuciem humoru :rolleyes: Link był poprawny, mógł nie działać ze względu na jakieś prace na serwerze w esc. Często klikam w link do esc i dowiaduję się, że nie ma takiego produktu. Klikam za klika minut i link działa. BLiT dyskutował tak jak z trzy latkiem :) Moja Marta: Tata, piciu chcę. Ja: Idę ci nalać, pozbieraj zabawki w tym czasie. Chodzi o klika klocków a nie o stertę zabawek po całym dniu. Marta jednak zamiast zbierać, bawi się klockami. Wracam z kubkiem herbaty. Siadam. Marta zauważa, że siedzę, przypomina się jej "piciu". Kubek z herbatą stoi na stole. M: Tata, piciu... J: Pozbieraj zabawki, bo nie dostaniesz herbaty :) Nie uzależnię tego, że dostanie herbatkę od tego czy posprząta. Jeśli jednak herbata jest na stole (działa link), zawsze można się potargować o to co miało być zrobione wcześniej (pozbierane klocki, podane parametry zasilacza). :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 i mówi to właściciel mustanga :D @PP proca musisz podkręcić , info znajdziesz tu na forum jak to zrobić grafe polecam : http://www.esc.pl/product_info.php?manufac...oducts_id=17735 , nie potrzebujesz 1G ramu do Twojego monitora wszystko rozbija się jednak o zasilacz , jeśli masz wyrób marnej jakości to możesz mieć pecha i Twoja nowa grafika spowoduje że wszystko się pięknie zjara I mówi to właścicieł Modecoma :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nRay Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 (edytowane) to co mam w sigu e/ btw 250gts to odpowiednik 9800gtx+, wiec 9800gt jest wolniejsza. Edytowane 6 Września 2009 przez nRay Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 I mówi to właścicieł Modecoma :DMC... Sądząc po konfiguracji PanPotworek ma skrzynkę kupioną w jakimś 'markiecie', więc zasilacz będzie nieciekawy i nadaje się do wymiany. Przy 1440x900 512mb na grafice wystarczy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pavel54 Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 I mówi to właścicieł Modecoma :DNie porównuj modecoma mc do mustanga... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...