izded Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 (edytowane) Czy warto zmienić Frezera 7 PRO który trochę hałasuje w stresie na AVC Napoleon W tym teście wypada nieźle w stresie E8600@4,6 ghz http://www.rwlabs.com/article.php?cat=&...mp;pagenumber=1 Jak na wentylator za 3 dyszki to nieźle chyba. Warta jest taka zmiana czy lepiej zrobić po prostu fan swap na Frezerze? Chodzi mi głownie o hałas, a raczej ciszę ;) Edytowane 6 Września 2009 przez izded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 6 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 6 Września 2009 Zmień wentylator - pokusił bym się o stwierdzenie ze wydajność tego chłodzenia jest taka sama jak Freezera. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
izded Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 I chyba tak zrobię chciałem podłączyć Acutake 92 PWM tylko nie wiem czy nie będzie za słabo wiać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...