P0Z Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Barakuda 60 GB 7200 - 35 Maxtor 20 GB - 25 (jak spi to 15) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuh Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 (np. SpeedFan - http://www.ascu.unian.it/~milani/installspeedfan407.exe) Dzięki,ale ten programik wogóle mi nie działa i zacina kompa całkowicie.Musze go traktować nawet nie resetem,ale kompletnie wyłączyć.Są jakieś inne programy do tego? Help... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Ja urzywalem Hmonitor pewnie bedxzie gdzies na download.chip.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuh Opublikowano 13 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2003 Dzięki za kolejny programik.Właśnie użyłem DTempa tylko mam pewne wątpliwości co do prawidłowości jego pomiaru.Przy zamkniętej budzie miałem 38,a po jej zamknięciu temp. wzrosła do 40 i nagle (w ciągu sekundy!!) spadła do 38. Coś mi tu nie gra...Spróbuje jeszcze tym drugim. :evil: .Podobnie jak SpeedFan,Hmonitor też nie chce działać.Tak samo zawiesza kompa.Jedynie DTemp działa i pokazuje teraz 43'C(przy zamkniętej budzie i pracującym dysku na pełnych obrotach - zapuściłem fragmentacje dysku żeby go troche zająć :twisted: ) Jakimi programami jeszcze testujecie dyski? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 DTemp jest najlepszy - program beznadziejnie prosty, ale przez to wlasnie tak przydatny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viod Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Mariuh co ty masz za kompa ze ci te monitorki sprzetu go wieszaja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bikert Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Ja mam na barracudzie z podpisu 34 stopnie a na IBM 15GB 7200 około 32 stopnie. Na wszystko wieje sunon 12*12 puszczony na 7 volt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mariuh Opublikowano 14 Lipca 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Lipca 2003 Mariuh co ty masz za kompa ze ci te monitorki sprzetu go wieszaja?Hmmm.Dobre pytanie.Komp z podpisu.Dlaczego wieszają to nie mam pojęcia.Poprostu zapuszczam programik,który działa przez 5 sekund i nagle bach.Ciemny monitor,dysk non stop pracuje i zero odpowiedzi.Jedynie DTemp działa bez problemu. Jakimi programami testujecie HDD? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...