waichwaich Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 (edytowane) Witam ostatnio padła mi w moim starym kompie płyta głowna i zastanawiam sie nad jakąś do 200 zł ktora była by najlepsza do 200 zeta ? co polecacie? reszta kompa grafika asus 9600 gt 1gb , procesor amd athlon 64 3000+ am2,ram 2 x 1 gb goodram ddrII zasiłka modecom 500w. zależy mi na tym by płyta była stabilna nie musi być jakas dobra do podkrecania bo raczej do 200 zł takiej nie znajdę :P Edytowane 7 Września 2009 przez waichwaich Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kalbar Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Bierz Gigabyte GA-M720-US3 lub Gigabyte GA-MA74GM-S2H Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waichwaich Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Bierz Gigabyte GA-M720-US3 lub Gigabyte GA-MA74GM-S2H mam pytanie czy ta Gigabyte GA-M720-US3 obsługuje athlona 64 ? bo nie widze żeby tam pisało a jak nie pisze to wolę zapytać żeby nie umoczyć kasy z góry dzięki za odpowiedz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adas123 Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Proponuje zebys zajrzal na allegro, jesli nie krecisz to obojetnie jaka wezniesz ;) A wybor masz duzy...dodatkowo zawsze mozna ponegocjowac i tak naprawde mozna wyrwac dobry sprzet za 100zl :D tymbardziej ze uzywasz 1 rdzeniowki a nie x2 (moze warto by zmienic procek na x2?) Przykladowo ja ostatnio kupilem pod am2 plyte z 20paro miesieczna gwarancja za niecala 100zl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waichwaich Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Proponuje zebys zajrzal na allegro, jesli nie krecisz to obojetnie jaka wezniesz ;) A wybor masz duzy...dodatkowo zawsze mozna ponegocjowac i tak naprawde mozna wyrwac dobry sprzet za 100zl :D tymbardziej ze uzywasz 1 rdzeniowki a nie x2 (moze warto by zmienic procek na x2?) Przykladowo ja ostatnio kupilem pod am2 plyte z 20paro miesieczna gwarancja za niecala 100zl :) mam drugiego kompa z phenomem x4 810 ta płyta ma być tylko zeby uciagneła tego athlona nie zamierzam rozwijać tego kompa ma on służyć do neta i do starszych gierek potrzebna mi stabilna płyta czy to że przy tej płycie pisze ze jest wsparcie dla athlona obejmuje ono athlona 64 ? chcę zamówić ta plytę jak najszybciej tak wiec proszę o konkrety z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Milkman Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 (edytowane) gigabate k8t890 za 80zł sprzedam, tylko że ona czyta tylko ramy DDR1(więc jeżeli masz ddr2 to odpada) ;p //edit nie przeczytałem , że chcesz AM2 . Moja jest na s939 - zobaczyłem procek i od razu pomyślałem o s939 sry.. Edytowane 7 Września 2009 przez Milkman Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość adas123 Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 mam drugiego kompa z phenomem x4 810 ta płyta ma być tylko zeby uciagneła tego athlona nie zamierzam rozwijać tego kompa ma on służyć do neta i do starszych gierek potrzebna mi stabilna płyta czy to że przy tej płycie pisze ze jest wsparcie dla athlona obejmuje ono athlona 64 ? chcę zamówić ta plytę jak najszybciej tak wiec proszę o konkrety z góry dzięki Co do konkretow to ci nic konkretnego nie dam...widzialem jakiegos gigabyte za 160 czy cos takiego...wszystko opiera sie o to czy sprzedajacy bedzie sie chcial targowac :) najlepiej zagadaj kogos ile chce za plyte i po negocjuj ;) kazda plyta jest stabilna o ile jej za duzo nie podkrecisz :) co do wsparcia to na kazdym am2 on poleci :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
waichwaich Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 spoko zamówiłem już nowego Gigabyte'a GA-M720-US3 czekam aż przyjdzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...