cesarks Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Witam, Mam zamiar do nowego zestawu zakupić monitor 24" (pewnie ProLite B2409HDS-1), obecnie posiadam moinitor LCD Flatron 17" , który chciałbym wykorzystać jako drugi i w związku z tym mam pytanie - czy da się tak podłączyć monitory aby na jednym ustawić rozdzielczość powiedzmy 1920 x 1080 (monitor 24") a na drugim 1280 x 1024 (monitor 17") ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
toms83 Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Bez problemów, na nvidii nie ma z tym żadnych trudności. Czy na Ati to nie wiem, bo osobiście nie mam ich grafy, ale obecnie to jest podstawa, więc pewnie też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ainaruth Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 na windows 7 jest to genialnie zrobione.. nie tylko ustawiasz osobno rozdzielczości i obroty monitorów.. możesz dokładnie dostosować przesunięcie jednego monitora względem drugiego (nie tylko nad i pod, ale przesunięcia o konkretną wartość w pixelach). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...