YooDaa Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Witam wszystkich prosił bym o pomoc w zmontowaniu sprzętu za w sumie około 4000zł + . Zestaw ma służyć do gier i grafiki komputerowej itp itd głównie nastawiam się już pod Windowsa 7 64x . W tej kwocie musi się znaleźć jeszcze jakiś monitor najlepiej 22' Wszystko ma byc w tej budzie http://4speed.pl/index.php?stan=opis&id_towaru=9154 ( to tylko dlatego ze jednak człowiek ma cos w sobie z estety :P :) ) bez zadnych nagrywarek bluerayow i takich rzeczy :) Na reszcie komponentów już moja wiedza schodzi praktycznie do zera poza jeszcze sprawa grafiki i to musi byc Radek z full HD :) . Oczywiście miło by bylo jakbyście zworcili uwagę o możliwości w późniejszym czasie podlecenia sprzętu i oczywiście jakos i wadliwość :) Pozdrawiam i czekam na propozycje. jeszcze moje pytanie takei szczegolowe i juz na chwile obecna oplaca sie inwestowac w DDR3 czy bardziej oplacalna opcja sa ddr2 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLiT Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Z zestawów Miguela Procesor : Intel Core i5 750 - 749 zł Chłodzenie Procesora : AC Freezer Xtreme Rev. 2 - 135 zł Płyta Główna : Gigabyte P55-UD3R - 469 zł RAM : GoodRam 2x2GB 1333MHZ - 250 zł Karta Graficzna : PowerColor Radeon HD4890 1GB - 699 zł Zasilacz: OCZ ModXStream Pro 600W - 349 zł HDD : Samsung 500GB 16MB Cache F3 - 195 zł Napęd : Samsung SH-223B SATA - 95 zł RAZEM : 2941 zł + buda np Antec 300 - 260 zł + monitor np Samsung P2250 - 715zł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YooDaa Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 spoko super to juz czytalem ale chodzi mi tez o roznice pomiedzy pamieciami DDR. I żeby taki komp wytrzymal pod wzgledem gier z 3 latka ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cepiano Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 3 latka to wytrzyma śmiało tylko będziesz sobie zmieniał grafike w miare potrzeb do gier,a kto wie jakie będą gry za 1-2lata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
w0jtass Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 jak chcesz podkrecac to na innej plycie niz ten gigus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YooDaa Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 no wlasnie :) i to mi powoli chodzi :) czyli jaka plyte pod podrecanie no i grafe?? No i co da sie bezpieczniej podkrecac AMD czy intelki ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...