tanx Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 (edytowane) Witam!! Wpadła mi w ręce drukarka Panasonic kx-p6500. Drukarka lezala w takim koszu do tzw recyclingu. Przynioslem ja do domu, odpalilem, strasznie smierdzialo z niej ale wydaje mi sie prze ten kurz ktory w srodku siedzial mrugal error jednak za drugim trzecim wlaczeniem zaczela sie krecic i w koncu zatrzymala pokazalo sie ready. Nacisnalem strone testowa i wydrukowalo idelanie bez plamkki tylko dosyc jasno, nastepnie wyjalem to czarne wyjmowane z drukarki w nim jest taki zielony walec przedmuchalem wszystko sprezonym powietrzem nastepnie przedmuchalem reszte drukarki sprezonym powietrzem podalczylem od razu sie wlaczyla ready, dalem znow strone tesotwa niestety przezylem szok drukarka daje grube poziome czarne pasy owszem druk stal sie wyrazniejszy ale sa tez poziome czarne pasy 3 na kazda strone sa w tych samych odleglosciach jednak na kazdej kartce inaczej rozmieszczone. Dodaje skana. Co sie moglo stac??? Dodam ze zawsze czysszcze tak moja hp 1100 lj i nic sie nie dzieje... http://img33.imageshack.us/img33/279/panasonic.png Nie mam nigdzie kabla lpt jak skombinuje to podlacze ja do kompa. Edytowane 7 Września 2009 przez tanx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kwazor Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Te drukareczki sa fajne ale wyglada mi to na bęben ( nieosiowosc ) lub jakies problemy z wałkiem magnetycznym ( czasami listwa zbierajaca ) Jak linie sa w jednakowej odległosci to zespół bębna.. ( ile go trzymałes na swietle i czy silnym ... ) moze tez byc problem ze toner zawilgotniał i klei sie do wałków.... lub jest niewłasciwy.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...