Rasiak Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 (edytowane) Witam, Koleżanka chce kupić sobie nagrywarke dvd. Chciałem jej polecić pioneera 216d, ale gdy rozkreciłem kompa okazało sie, że na jej plycie głównej nie ma złącz sata. Jaka nagrywarkę pod ata polecacie? Co powiecie o Pioneer DVR-117FBK? Edytowane 7 Września 2009 przez Rasiak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R4KET Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Mam Samsunga SH222-A - nagrywa wszystko sprawnie, czyta płytki też ładnie. Ogólnie nie mam z nią problemów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mensir67pl Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Chciałem jej polecić pioneera 216d, a model 116 IDE 216 SATA oba ciężko do dostania .... model na IDE Pioneer DVR-117 ,Pioneer DVR-118 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
12719780 Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Jeśli chcesz to mam na IDE do sprzedania lite on jest on NOWY z roczna gwarancja. cena to 80zł + koszt przesyłki(duzo za nie nie chce). Jesli sie zdecyduje to kontakt na GG 12719780- jak co to mozemy nawet przez allegro. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rasiak Opublikowano 7 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 7 Września 2009 Liteon odpada, mi ostatnio padł i jej własnie też LiteOn padł, zraziłem sie troszke do tej firmy. Będę patrzył za jakimis pionerkami, poszukam szczególnie tej 116tki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rasiak Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 Strasznie ciężko dostać 116stkę, dwa razy mi juz anulowali zamówienie z powodu braku w magazynach, dzwoniłem troche po sklepach i wszedzie to samo- brak na stanie. Pomyslałem więc o przejściówce Sata-IDE, pełno takich na allegro za grosze. Czy warto sie w to pakować ( czy nie będzie jakichś problemów z tym, czy to działa na 100%)? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...