mystory Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 (edytowane) Aktualnie mam Gate'a. Moge sie wymienic z doplata 200zl z mojej strony na acera, acer jak i moj 2 dniowe kompy. Tyle ze u mnie oczywiscie AMD i boje sie o overheating, na wysokiej wydajnosci na kablu, przy GG i firefoxie pokazuje okolo 60C. ( 20% uzycia procka, czysty system ) Acer ma 10C mniej jak nie lepiej( przy uzyciu 40%). Slyszalem ze ma slabsza grafike. Laptopy bez gwarancji, przyplynely. Acer ma modded dysk na 320gb oraz 3GB ddr2 667. lecz nie ma HDMI jak Gate.. co wy na ten temat? Potrzebuje dobra i szybkie odpowiedzi gdyz dzisiaj na wieczor musze dac odpowiedz.. ;/ http://reviews.cnet.com/laptops/acer-exten...7-32958485.html ACER http://reviews.cnet.com/laptops/gateway-t-...7-32865675.html GATEWAY co byscie zrobili na moim miejscu? Gate mi sie duzo bardziej z wygladu podoba;p z gory dziekuje za pomoc ! pozdrawiam Edytowane 9 Września 2009 przez mystory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 z racji grafiki zostalbym przy gatewayu ;] a amd nie grzeje sie az tak przeciez ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystory Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 ktos jeszcze cos od siebie powie? Gdyz musze odpowiedziec do jutra:-) no ale torche jednak lubi ciepelo 10C roznicy pomiedzy ACerem.. sam juz nie wiem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
psz3mo Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 Obie grafiki są słabe, x1270 jest trochę wydajniejsza (o ~10%). Sam musisz zdecydować co Ci potrzebne. Lapki są porównywalne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystory Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 (edytowane) faktycznie tylko o jakies 10%? Acer duzo mniej sie grzeje... :) ale ma procka NIBY slabszego. zdecydowanie wyglada mi sie bardziej podoba GateWaya, no i to HDMI.. ale Acer jakos chyba bardziej mnie przekonuje. boje sie zeby sie nie przegrzal.. w ogole ten 1.73 duzo slabszy procek? Edytowane 9 Września 2009 przez mystory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mystory Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 wziolem acerka:) mozna zamknac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...