termit_tm Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 (edytowane) mam problem myślałem ze rozwiąże go instalacja nowego systemu niestety problem się rozpowszechnił i po formacie C jest to samo :/ czyli: po instalacji obojętnie jakiego programu mogę go używać do momentu gdy nie zresetuje komputera wtedy gdy chce go ponownie odpalić zaczynają się problemy czyli komputer strasznie spowalnia a program który chciałem otworzyć kopiuje się bez ustanku w C:\Documents and Settings\a\Ustawienia lokalne\temp aż do momentu gdy dysk C się nie zapełni wtedy usuwają się po kolei wszystkie pliki (te które wcześniej sie tworzyły) a jest ich kilkadziesiąt tysięcy i kopiują na nowo efektem jest to ze komputera nie da się używać bo cały czas jest zajęty kopiowaniem i usuwaniem .... czy jest to jakiś typowy robak ? Combofix nie daje sobie z nim rady. Czy przesłanie Loga coś wam pomoże ? Edytowane 8 Września 2009 przez termit_tm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 > Czy przesłanie Loga coś wam pomoże ? Nam nie, ale Tobie moze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...