ohuzo Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 Witam, kolega kupuje ode mnie PC i ma zamiar skorzystać ze swojego obecnego zasilacza. Pytanie czy ten zasilacz mu wystarczy? Chciał by tym zasilać: e8400@4ghz 1.3v ram 4x1Gb 2.2v jakiś radek 4850 czyli polowa tego co u mnie w sigu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 chciec nie znaczy moc :) bez zastanawiania sie radze zmienic to padlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 jedyne co zdążysz wydusić to "Deer GOD" i pójdziesz drugi raz do sklepu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eryk Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 W najgorszym wypadku, będzie musiał kupić poza zasilaczem, nowe części. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 17 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Września 2009 kolega kupuje ode mnie PC i ma zamiar skorzystać ze swojego obecnego zasilacza. (...) Bylby jeleniem gdyby uzyl tego Deer'a do zasilenia takiej konfiguracji ;) Obstawiam, ze pod dluzszym obciazeniem ten wyrob zasilaczo-podobny, igrajacy z elektrycznoscia skonczy tak: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...