Pietia(lania) Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 No wiec tak szukam kompresora zalozenia : - Open source - mozliwosc dodania danych naprawczych - GUI - dobrze jakby w miare kompresowal :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 Jeśli chodzi o backup to ja używam dvdisaster + 7-zip ;) Natomiast jeśli to ma zabezpieczać dane na hdd - sorry ale chyba nie ma innej opcji niż redundancja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 imo najlepszy to właśnie 7zip + gui Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 Dugi jeszcze jak mi podasz jak dodawac dane naprawcze bo cholera nie mam zielonego pojecia jak i co :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MajQ Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 (edytowane) umknęło mi, że potrzebujesz dane naprawcze - tego niestety w 7-ce nie uświadczysz. ewentualnie możesz dodać je przy pomocy innej aplikacji - np. parchiver'a Edytowane 9 Września 2009 przez DuG1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość <account_deleted> Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 Ja skupiłem się na zabezpieczeniu nośnika - jeśli archiwum jest czytelne to już załatwia sprawę. Do tego nie traci się na wydajności kompresora... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...