AlCaponexp Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 Witam przymierzam się do zakupu kompa. Wybrałem już to co jest na screenie. Części będą z ESC. Do tego posiadam już obudowę Antec 300 a zasilacz to BeQuiet 500W LibertyECO. Możecie rzucić okiem czy wszystko gra gitara i nie trzeba nic zmienić ? Dzięki i Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grodzio Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 Moim zdaniem wszystwo ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AlCaponexp Opublikowano 8 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 8 Września 2009 A jeszcze pytanko mam jedno .. paczka przyjdzie, będę miał jakiś tam paragon. Czy mógłbym potem ESC prosić o wystawienie faktury na firme na podstawie tego paragonu ? Nie robili by z tym problemu ? Firma nie jest moja tylko kumpla, który powiedział że jak coś to mogę na jego firmę wziąć i potem VAT mi się zwróci. Jak myślicie, da radę tak zrobić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidelis Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 Wszystko da rade zrobić, ale jak kiedyś ktoś sie zglosi do kumpla do firmy zeby zobaczyc zakup z faktury to bedzie mniej ciekawie :) Zreszta faktury mozesz brac na kazda firme znajac jej NIP, problem w tym ze i tak sie nie rozliczysz, a jesli kumpel powiedzial ze 'ok' to szczerze mowaic imho jest malo ogarniety. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...