TanneR Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Qrwaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa No to szlag trafił moją nagrywarkę LG 4x4x32 po podkręceniu jej przez zmianę biosu (miałem w tedy 8x4x32) zdecydowałem że jednak wrócę do oryginału. Niestety nie wyszło Całą operację wykonywałem programem RWN.EXE Czy ktoś miał już coś takiego????????? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TanneR Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 No co jest nikt nie miał tego problemu :cry: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oni Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2002 Zapytaj na forum www.cdrinfo.pl tam sa fachofcy od nagrywarek tak jak na tym forum fachofcy od podkrecania :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neo_x Opublikowano 16 Czerwca 2002 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2002 moze podaj wiecej info... co jest z Twoja nagrywarencja... :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...