Klaus Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 - najbardziej skupiam sie na funkcjach jakie Tobie sie przydadza... asus express gate - do biura jak znalazl (po 5 sec od nacisniecia powera komputer wlacza przegladarke internetowa)Jesteś jednyną mi znaną osobą, która tego używa i to jeszcze w biurze. W biurze potrzebne jest często coś więcej niż dostęp do naszej klasy więc to na niewiele się zdaje. W porządnym biurze poza tym jest odpowiedni rytuał. Osoba która przychodzi pierwsza włącza kompy, rozbiera się, czajnik, woda, kawa czy herbata. Nie uwierzę, że w biurze to cudo może być potrzebne. Co do wtyczki 4 pin atx 12V oraz gniazda 8 pin na mobo to w instrukcja do mobo przewiduje użycie i sposób podłączenie wtyczki 4 pin do gniazda 8 pin. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J_A_N Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Dobra a ktora z tych plyt ma lepsza grafike ? (bo zalezy mi na tym). Wczesniej o to pytalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Dobra a ktora z tych plyt ma lepsza grafike ? (bo zalezy mi na tym). Wczesniej o to pytalem. Co znaczy lepsza? Wydajniejsza? Na forum były informacje, że HD3300 jest wydajniejsze od nowego HD4200. Najlepiej poszukać testów w sieci. Do gier to pewnie obie tak samo się (nie)nadają. Starsze gry pójdą na jednej i drugiej, nowe na żadnej. Jeśli patrzeć na integrę to moim zdaniem dobrze aby miała HDMI, w przyszłości może się przydać do HTPC. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIZEL Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 Witam, zakupiłem sobie wczoraj płyte główną ASUS M2N32-SLI DELUXE, czy pamięci PATRIOT EXTREME 2x1024MB 800Mhz będą dobre do niej oraz musze kupic jakiś dobry procesor i tu licze na jakąś podpowiedz jaki kupić (w gre wchodzi oczywiscie oc :)] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cepiano Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 ile kaski? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DIZEL Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 tak do 250 zł na procesor chciałbym przeznaczyć (najchetniej to jaki używany) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...