krabol Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 [color=blueProsze pomużcie!! Gdzie kupic zapinke do bloku wodnego, blok bede robil sam wiec moge dostosowac sie do zapinki, chodzi o adres sklepu internetowego lub jakis sklep na sląsku ( np. Katowice), wlot i wylot wody beda prawdopodobnie z boku bloku, nie na srodku, szukalem ale nic konkretnego nie znalazlem :x zalezy mi aby zapinka dociskala na srodku bloku, mocowanie standartowe do socketa jak w coolerach :( . Płyta soltek SL-75FRN2-RL Sorki za nowicjustwo ale to moj pierwszy post :oops: [/code] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 no żesz kurna to gdzie ty szukałeś - www.mcs.pc.pl tu sa dobre zapinki .Chyba zaraz ten topic zostanie zamkniety Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 pozatym jesli jestes w stanie zrobic blok wodny to zapinka to juz chyba pryszcz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 SZUKAJ! Zrob sam. Dobre sa na www.mcs.pl i na www.discotech.waw.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krabol Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 jak zrobic taka zapinke bo nie mam pomyslu jak ja zamocowac do tych trzech "dzyndzli" wystajacych z boku socketu?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Trzeba ciac. Jak nie masz mozliwosci to kup. Sam uzywalem tej z Disco - wedlug mnie bardzo dobra. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...