nefem Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 (edytowane) Witam, Chce kupic zestaw za ok. 4000zł. Komp ma być do gier, neta, filmów. Kumpel ktory wmiare sie na tym zna proponuje mi kupic taki zestaw, chcialem sie zapoznac z wasza opinia tego zestawu: CPU: Intel Core 2 Quad Q9550 BOX (LGA775) Pł. Główna: Asus P5Q3 (P45) DDR3, GbLAN, FW, ATX Karta Graf: 2x Sapphire Radeon HD4890 VAPOR-X 1024MB DDR5 HDMI/DVI PCI-E Lite Ram: Patriot DDR3 4GB (2x2GB) PC3-12800 1600MHz Viper Series CL7.0 HDD: WD Caviar 640GB SATA300 (WD6401AALS) Black 32MB Zasilacz: Chieftec CFT-750-14CS 750W Obudowa: Raidmax Ninja WB czarna ATX (bez zasilacza) Napęd: Lite-ON iHAS124 SATA OEM cena zestawu: ok. 4220 zł z sklepwgk.pl Edytowane 9 Września 2009 przez nefem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrzejs82 Opublikowano 9 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 9 Września 2009 (edytowane) w 775 lepiej juz nie inwestowac lepiej rozejrzeć sie za jakims i5 lub troche dolozyc i kupic i7 plyta glowna cos od DFI albo EVGA ram corsair , ocz , gskill , patriot swoja swietnosc ma juz za soba dysk jest ok tez taki mam zasilacz lepiej cos be-quiet , tagan ,corsair chifteca nie polecam a co do grafiki to albo poczekac na nowe karty ati albo kupic to co tam jest zaproponowane ( ja bym poczekal ) nagrywarka moze byc ale cos od pionerka bedzie lepsze jak chcesz moge jakos dokladniej pomoc pisz na pw Edytowane 9 Września 2009 przez andrzejs82 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nefem Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 (edytowane) w 775 lepiej juz nie inwestowac lepiej rozejrzeć sie za jakims i5 lub troche dolozyc i kupic i7 plyta glowna cos od DFI albo EVGA ram corsair , ocz , gskill , patriot swoja swietnosc ma juz za soba dysk jest ok tez taki mam zasilacz lepiej cos be-quiet , tagan ,corsair chifteca nie polecam a co do grafiki to albo poczekac na nowe karty ati albo kupic to co tam jest zaproponowane ( ja bym poczekal ) nagrywarka moze byc ale cos od pionerka bedzie lepsze jak chcesz moge jakos dokladniej pomoc pisz na pw Nie rozumiesz:P Nie moge ''troche dolozyc'' 4200 zł to absolutne maximum jakie moge wydac. Z tego co wiem i słyszałem chieftec jest wmiare dobrym zasilazcem. Be-Quietów i Taganów nie maja w sklepie w ktorym musze kupic. Co do ramu patrioty wciaz sa dobre, ocz za drogie. A co zlego jest z ta plyta glowna? Edytowane 10 Września 2009 przez nefem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...