TripleX Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Co o tym sadzicie : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=12981865 Chcialbym troszke podkrecic mojego antka ale mam strasznie syfiate pamieci :( max fsb 150 i koniec.Czytalem ze te Seiteci to calkiem dobre pamieci ,ale chcialbym miec pewnosc czy warto je brac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Za podobną cene mozesz mieć TwinMOS'y, sprawdzone pamięci w boju. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Butcher Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Moje Seiteci chodza na FSB 180 na standard napieciu. Wiecej nie probuje bo mam slabą plyte i zasilacz :( :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michnik Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Bierz twinmosy. Ja miałem juz kilka rodzajów seiteków i ogólnie raczej nie byłem z nich zadowolony. DDR333 145Mhz 5-2-2-2 DDR400 178Mhz 5-2-2-2 to maxy jakie udało mi sie z nich wycisnąć(wyniki w dualu na nforce 2 więc single pewnie troche więcej). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skolim Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Coś nie kumam :? . Chyba źle to napisałes jakoś, bo dla DDR333 obowiąkowo powinno być 166 a dla DDR400 200MHz więc coś tu nie tak jest. Fakt że timingi niezłe ale FSB coś nie tak podałeś. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QbaS Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 bo to byly pewnie pamieci pc 2700 cl2.5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
secureee Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Coś nie kumam :? . Chyba źle to napisałes jakoś, bo dla DDR333 obowiąkowo powinno być 166 a dla DDR400 200MHz więc coś tu nie tak jest. Fakt że timingi niezłe ale FSB coś nie tak podałeś. Na takich timingach jak podal (5-2-2-2.0) pewnie tyle max z nich mogl wycisnac na agresywniejszych ustawieniach. Pamieci pewnie chodza odpowiednio na 166mhz i 200mhz, ale na gorszych timingach (8-3-3-2.5 albo cos takiego).. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qtch Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 dziwne, bo action nie ma seitecow w sprzedazy ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_Vip_ Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 SZUKAJ.Bylo o tych pamiatkach od cholery postow. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Miałem te Seiteci i chodziły na 410mhz Cas 2,2,2,5! Ale ogólnie nie polecam bo z takimi pamięciami naprawdę różnie bywa... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...