fooSky Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 Witam serdecznie. Od zawsze (teraz również), posiadałem ZINTEGROWANĄ kartę dźwiękową. Postanowiłem to wreszcie zmienić. Do dyspozycji mam 300zł (na kartę i głośniki). Czy moglibyście mi powiedzieć, jakie głośniki i karty dź. są teraz godne uwagi ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
panzar Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 poczytaj dział audio. od siebie powiem że przy takim budżecie to kup jakiś stary soundblaster (oby pełna wersja a nie jakieś SE czy inne kastraty) i za resztę wybrane (poprzez poszukiwania ;) ) głośniki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cepiano Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 zostań na integrze i kup jakieś microlaby solo np.3c/5c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...