UszatyPL Opublikowano 10 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 10 Września 2009 Przedstawiam wam mój serial wykonany w GTA IV , to jego pierwszy odcinek, na moim kanale (dwukrotnie kliknij w filmik) są pozostałe 3 odicninki zachęcam do oglądania i komentowania Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 lnik nie dziala. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Link działa, ale w całym "serialu" jest tyle błędów ortograficznych, że aż oczy bolą. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 (edytowane) Właśnie miałem to pisać blant :D Troche to słabe... BTW: jeden temat = jedna gra... Edytowane 14 Września 2009 przez stranded Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UszatyPL Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 (edytowane) Ok , bardzo dziękuje za opinię, troche zaniedbałem ten temat, ale powracam z 6 odcinkiem mojego serialu, ci co widzieli 1 odcinek będą mogli sobie porównać :) w 6 czyli ostatni włożyłem najwięcej pracay, sprawdźcie to :) A pozostałe odcinki na moim kanale www.youtube.pl/user/UszatyPL Pozdrawiam i czekam na opinię :) Edytowane 22 Listopada 2009 przez UszatyPL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BLANTMEN Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Linki nie działają Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Ortografia aż tak u Ciebie leży? Jak się za coś bierzesz to rób to dobrze, oczy mi wypływają jak widze takie babole. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UszatyPL Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Ale oceń ten 6 odcinek jednak :) to tak jak ja bym nie oglądał matrixa bo wiem że ma błędy xD Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OCM4n14k Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 W 6 odcinku zaraz na początku jest wielki ort :P. Jak mówią "choć raz mógłbyś być cicho" to Ty napisałes "chodź raz mógłbyś być cicho". Chodź jest od słowa chodzić ;). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Ale oceń ten 6 odcinek jednak :) to tak jak ja bym nie oglądał matrixa bo wiem że ma błędy xDJestem przekonany, że za pierwszym razem jak oglądałeś matrixa nie zwracałeś uwagi na błędy, baaa pewnie nie wiedziałeś, że istnieją. Używaj np Worda do sprawdzanie pisowni tekstu który wklejasz, łatwiejszego rozwiązania chyba nie ma. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UszatyPL Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Ok będe sprawdzał w Wordzie, a wy tym czasem oceńcie inne aspekty tej produkcji :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzizzy Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Word nie wychwyci takich błędów - oba słowa należą do polskiego słownictwa. Trzeba myśleć (bez urazy) i używać słownika poprawnej polszczyzny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UszatyPL Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Drodzy użytkownicy napisy już oceniliście dobitnie, proszę o ocenę innych aspektów takich jak fabuła, wykonania, montaż, udżwiękowienie itp. w 6 odcinku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość chronicsmoke Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Dobra piosenka na start ;) fajne sceny fabularnie też niczego sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
UszatyPL Opublikowano 22 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2009 Ok dzięki, czekam na kolejne opinię forumowiczów :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Manhunt Opublikowano 23 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2009 Dobreee ! ;p Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
forest kila zbila Opublikowano 7 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2010 (edytowane) dżenifer kochanie to nie tak jak myślisz ;) , złotousty Edytowane 7 Lutego 2010 przez forest kila zbila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jacka Opublikowano 10 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2010 darowalbys sobie chociaz ten angielski opis z translatora :lol2: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harre Opublikowano 15 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2010 do końca oczywiście nie chciało mi się tego oglądac ... ale pomysł dosyć wykręcony Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bleidd Opublikowano 17 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2010 Po co ten angielski opis skoro żaden obcokrajowiec tego oglądać nie będzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...