badman Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Teraz mam złączki i węże 8/10, ale ten wąż nie nadaje się do łączenia bloczków blisko siebie... mam też złączki NK12 i wąż BlackWater 10/13, ale tutaj bardzo ciężko naciągnąć węża na złączkę - poza tym wąż się nie za bardzo nadaje do łączenia bloczków, które są blisko siebie... Jakie będą najlepsze węże do połączenia bloczków, które są blisko siebie?! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 11 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Września 2009 Weze 10/16 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 10/16 11,1/15,9 12,7/19,1 podstawa jest gruba scianka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GrenDark Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 Gdy by była cienka zawsze można kupić takie sprężyny http://www.cooling.pl/swiftech-smartcoils-...odukt,3952.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 Albo zlaczki 45* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacool Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 jest jeszcze fajny TYGON 9.5x14.3. pasuje na złączki 10/13. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 11 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 11 Października 2009 Miał ktoś do czynienia z tym wężem? http://angela.pl/p4933,waz-z-pvc-11-1-15-9-niebieski-uv.html Nie wiem czy do bp nk13 wybrać ten + destylka + srebro na glony czy masterkleera + niebieski barwnik np. coollaboratory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dumpmuzgu Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 czy gruba scianka gwarantuje nie zalamywanie sie węża? czy jednak musi on byc elestaycznya by sie nie zalamywal. uzywal ktos zielonych wezy eheima? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 21 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Października 2009 czy gruba scianka gwarantuje nie zalamywanie sie węża? czy jednak musi on byc elestaycznya by sie nie zalamywal. uzywal ktos zielonych wezy eheima?Jesli waz bedzie jakos extremalnie sztywny, to wiadomo, ze nawet gruba scianka nie pomoze... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Z najgrubszego tygonka trochę cięzko się robi małe łuki, sciańki wydają się ZA grube :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-=YoGi=- Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Z najgrubszego tygonka trochę cięzko się robi małe łuki, sciańki wydają się ZA grube :blink:mowisz o 13/19 ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 Miał ktoś do czynienia z tym wężem? http://angela.pl/p4933,waz-z-pvc-11-1-15-9-niebieski-uv.html Nie wiem czy do bp nk13 wybrać ten + destylka + srebro na glony czy masterkleera + niebieski barwnik np. coollaboratory weź tego http://angela.pl/p4936,masterkleer-11-1-15...ezroczysty.html zamówiłem 3m już 2 tyg temu ale zachciało mi się złączek Bitspower 13/16 i muszę czekać do przyszłego tyg tak to bym ci coś mógł więcej powiedzieć na temat węża Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oliwer21 Opublikowano 22 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 22 Października 2009 mowisz o 13/19 ? Dokładnie, dlatego muszę zainwestować w szybkozłączki bo te dangerdeny które mam pomimo że na nie wąż wchodzi ciężko jakoś spać mi po nocach nie dają :lol2: zresztą już jeden wyciek miałem. Jakoś dużo łatwiej było mi zapanować nad 10/13 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 Koen jutro prawdopodobnie zawita do mnie Wąż Masterkleer 11,1/15,9 jak co powiem coś więcej bo sam jestem ciekawy jak z jakością Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2009 (edytowane) Koen jutro prawdopodobnie zawita do mnie Wąż Masterkleer 11,1/15,9 jak co powiem coś więcej bo sam jestem ciekawy jak z jakością Spoko, myśle że nie będziesz zawiedziony bo wąż ma dobrą opinię. Ja się póki co wstrzymuje bo nie podjąłem jeszcze ostateczniej decyzji co do nowej płyty. Edytowane 27 Października 2009 przez Koen Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwscore Opublikowano 29 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 29 Października 2009 paka doszła jednym słowem już mi się nie chce patrzyć na węża 10/13 ten Masterkleer 11,1/15,9 jest zajebisty można z nim zrobić no prawie wszystko idzie się zakochać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
atomel Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 Tygon 11,2/15,9 potrafi się wyrwać ze złączek Feser 10/16 Są dwa węże: Masterkleer 11,1/15,9 Masterkleer 10,0/16,0 Który będzie lepszy do tych złączek? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 2 Lutego 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2010 10/16, (grubsza scianka) i łuki robisz dowolne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...