Skocz do zawartości
DarkB

Test ramu na L7S7A2....

Rekomendowane odpowiedzi

MAm taą płytę jak w temacie i chciałbym wiedzieć jakie macie wyniki testów ramów w sandrze bo coś mam za małe chyba:)

I jakie taktowanie ramów i wszystkie zmiany chciałbym porównać.

Pozdrawiam ALL

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1500 i 1300  sprzęt mam durona 800 ramy na 133 są procek też na 133 ultra mode ramy i to chyba wszysto czy coś jeszcze potrzebne?

hmmm nie kumam z podpisu wynika cos innego to wkoncu jaki masz sprzet ???????????????????

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

narazie co innego, bo mi się spalił athlon :) i czekam na nowy bo dałem na gwarancję, ale nie wiem jak działa na tym ECS i sie pytam czy takie też słabe będą wyniki?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

narazie co innego, bo mi się spalił athlon :) i czekam na nowy bo dałem na gwarancję, ale nie wiem jak działa na tym ECS i sie pytam czy takie też słabe będą wyniki?

a no tom teraz kumam :) nie bedziesz mial wyniki zblizone do moich a moze nawet lepsze :) zalezy na ile wykrecisz :)

pozdro :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ale teraz chce wiedziec jakie masz? bo na solteku miałem wyższe Podaj mi swoje wyniki cyfry.

no przeciez ci podalem wyniki z sisoft sandry no ale jak nie wiesz ktore to to sa te pierwsze od gory 2152/1997 MB/s

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hmmmm zauwaz ze jest lepsza wydajnosc niz na nForce z jednym modulem a wynik zalezy od tego czy pamieci ida synchro czy asynchro w moim przypadku jest to synchro w asynchro wynik bedzie wyzszy :) :) jak zreszta widzisz wydajnosc wieksza rowniez niz na kt333 :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...