Sound3D Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 Witam. Miałem problem z Vistą, a dokładniej z kartą graficzną, wyłączyłem w menegerze tą kartę klikając "wyłącz urządzenie". Tzn były tam opcje wyłącz, włącz, na żądanie itp (Teraz jestem na XP i nie pamiętam, jak już dokładnie jest w Vista. Teraz jak włączam system to jest dźwięk a nie ma obrazu ;/ Tak samo w trybie awaryjnym. Macie jakieś pomysły jak to przywrócić? Konsolą? Skrótami klawiaturowymi? Edytowaniem rejestru? Pliku? Mam Linuxa i mogę każdy plik podmieniać i edytować bez problemu. Help. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radiergummi Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Co chciałeś osiągnąć przez wyłączenie karty graficznej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TomaszPaweł Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 (edytowane) Co chciałeś osiągnąć przez wyłączenie karty graficznej?To jego sprawa. Miałem kiedyś podobny zonk. Zrób tak - rozpocznij instalację driverów, wtedy w menadzeże urzadzeń pojawi ci się karta która znikneła, otwórz jej zakładkę i nie zamykaj. Po zakończeniu kreatora instalacji, spróbuj recznie zainstalować drivery z lokalizacji , gdzie je uprzednio wypakowałeś. Mi to kiedyś pomogło. aaaaa doczytałem, że nie masz obrazu..... jesli nie masz obrazu - to najpierw warto spróbowac przeywracania systemu z dvd Edytowane 15 Września 2009 przez TomaszPaweł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sound3D Opublikowano 18 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 18 Września 2009 Próbowałem z płyty DVD, ale nic. Punktów przywracania też nie ma. W konsoli z płyty wpisałem devmgmt.msc skrót do menegera urządzeń, ale nie mogę go otworzyć, bo jest rozszerzenie .msc a nie .exe. Można jakiś livem otworzyć .msc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ODOO Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 A może wrzuć jakąś starą kartę PCI, do niej podłącz monitor i w ten sposób włącz tamta grafe. Albo może pomóc podłączenie innej karty zamiast tej wyłączonej, potem odinstalowanie tej którą wyłączyłeś (powinna chyba być widoczna w menadżerze urządzeń po zaznaczeniu opcji "pokaż ukryte urządzenia") i ponowna jej instalacja. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ugiugi Opublikowano 5 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2009 Jeżeli masz może zintegrowaną na pł. gł. to z niej skorzystaj, jeśli nie to wg mnie pozostaje podmianka na chwilę karty graf. i doprowadzenie do normalnego stanu windowsa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...