zonker Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 Zakupiłem 3 dni temu nowego HP dv5 1107 i od samego początku mam z nim pewien kłopot: otóż nagle podczas parcy komputera pojawia się niebieski ekran (jak na zdjęciu), po czym komuter samoczynnie sie restartuje. Najczęsciej problem występuje zaraz po włączeniu laptopa. Nie mam zielonego pojęcia co z nim robić. Oddawac na gwarancję czy spróbować samemu poradzić sobie z tym problemem. Pomóżcie! Specyfikacja kompa: Intel Duo Core 2GHz, 4 GB ramu, GeForce 9200M, Vista Premium 32-bit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ULLISSES Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 Na gwarancję. W przypadku XP można by jeszcze walczyć, ale z Vistą nie ma sensu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 (edytowane) z Vista też można ale tu wygląda że ci się Lapek przegrzewa zwyczajnie Edytowane 12 Września 2009 przez Art385 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fl0r3k Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 Na gwarancje - wyglada na problem sprzetowy, a nie na Viste. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...