pastor Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 Wlasnie doradzcie mi co jest lepsze dla mojej kart oczywiscie co bardzie mi ja schlodzi zalman czy blok wodny. Nigdzie nie moge znalezc ile gpu ma stopni na chlodzeniu wodnym , bo zalman to max 50C tylko ze kosztuje ponad 100zl a za ta kase mozna miec super blok na gpu. I drugie pytanie czy jak zamontuje na gpu blok to duzo podniesie sie temp. procesora na ktorej tez jest bloczek. prosze o opinie moze ktos ma ktoras z tych dwoch rzeczy?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 BLOK!!! Co do temp. to zalezy ona od Twojej chlodnicy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Jak masz wc to zapodaj jaki prosty bloczek i będzie lepiej nish na radiatorku samym... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Sorry że tak post pod postem ale mam taki pomysł na tani bloczek. Kup w jakimś markecie blaszke miedzianą i zrób z tego bloczek. Chipset tak mocno się nie grzeje i to wystarczy... a cena takiego bloczku to gdzieś może z 25 zł więcej raczej cie nie powinno wynieść... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaVeN155 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 ToMo, chodzi ci o coś w stylu cpc? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 No tak tylko CPC miało jeszcze dysze venturiego (czy jak to tam idzie) :lol: a jeśli lubisz się baiwć i ci się za bardzo nie spieszy możesz wykońać jakieś "pseudo kanaliki" oczywiście tesh z blaszku miedzianej .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...