yuucOm Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 Jak wyżej. Mi oraz kilkunastu znajomym z łączami od różnych providerów YT działa strasznie wolno od kilku dni (nawet podczas oglądania filmików na kanałach partnerskich - a jak wiemy te mają pierwszeństwo). Podczas buforowania filmików jest wykorzystywana 1/20 albo conajwyżej 1/10 łącza :blink: też tak macie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arcuf_cofinuf Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 Też. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 tez, bardzo sie niepokoiłem, ze to tylko u mnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Villentretenmerth Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 Ja również potwierdzam ten kłopot, od około tygodnia (może troszkę dłużej) mam też takie "zawieszki". Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 (edytowane) Może cos zmieniają w sieci. Nowe serwery czy cuś. No trudno sie mówi ;). Edytowane 13 Września 2009 przez yuucOm Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 HD Content najwolniej chodzi. Normalny buforuje się przyzwoicie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 Również zauważyłem zjawisko zwolnienia YouTube'a. Co prawda na 1mbps nigdy szału nie było, ale ostatnimi czasy jest zdecydowanie gorzej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 jest troche gorzej, ale ogólnie ja nie mam wiekszych problemow, no ale moze to wskutek tego ze od dlugiego czasu nie siedze na laczach wolniejszych niz 10mbit. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slavok Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 mi też przymula... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsilence Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 jest troche gorzej, ale ogólnie ja nie mam wiekszych problemow, no ale moze to wskutek tego ze od dlugiego czasu nie siedze na laczach wolniejszych niz 10mbit.W pracy na 10up 10down potrafi zamulić HD. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stranded Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 Multimedia koło Trójmiasta (8mb) również muli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_KaszpiR_ Opublikowano 14 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 14 Września 2009 pewnie isp ustawili *.youtube.* jako priority low Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NeonPPC Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 (edytowane) W pracy na 10up 10down potrafi zamulić HD.powiem tak moglo by byc szybciej, ale nie narzekam. poza tym wcale sie nie dziwie, nie wyobrazam sobie ogromu danych jaki przeplywa przez servery youtube kazdej sekundy. moje lacze: Edytowane 15 Września 2009 przez NeonPPC Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 A mi w ogóle wszystko ostatnio zaczęło wolniej działać, a niektóre strony się w ogóle nie ładują np nasza-klasa.pl, my.opera.com/desktopteam i jeszcze pare innych. Problem zaczął występować na wszystkich 3 komputerach, więc albo coś nie si z moim operatorem, albo z routerem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Art385 Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 heheh rok szkolny się zaczął u mnie to samo na neo 6mb zwolnienia łatwo zauważyć w godzinach od 16 w górę i zaczyna sie robić ok około 23 ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Radzyn Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 heheh rok szkolny się zaczął u mnie to samo na neo 6mb zwolnienia łatwo zauważyć w godzinach od 16 w górę i zaczyna sie robić ok około 23 ;) Dokładnie! Potwierdzam to samo u siebie a mam NEO 2mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 20 Października 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Października 2009 A mi w ogóle wszystko ostatnio zaczęło wolniej działać, a niektóre strony się w ogóle nie ładują np nasza-klasa.pl, my.opera.com/desktopteam i jeszcze pare innych. Problem zaczął występować na wszystkich 3 komputerach, więc albo coś nie si z moim operatorem, albo z routerem. Dokładnie! Potwierdzam to samo u siebie a mam NEO 2mbWłaśnie też zauważyłem na neo 2mb.. Wyraźnie wszystko wolniej działa. Musza nowe serwy albo coś dać bo tak sie nie da jechać. YT to już na buforowanie musze brać (jak za czasów neo 320kb/s. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2010 Myślałem ze nowy layout YT to żart prima aprilisowy ale nie to ma być ich nowy normalny layout... Takie ciach!a jeszcze nie widziałem a myślałem ze to IPB 3.0 to krap. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 A właśnie, że nie jest źle. Jest bardzo przyjemny, mi odpowiada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yuucOm Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Da się jakoś ustawić aby widzieć przed odtworzeniem filmu jakie on ma rate'y ? (znaczy ile like'ów i disslike'ów) ? Po co zmieniać to co bardzo dobrze funkcjonuje... 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Rozwijając liczbę wyświetleń masz 'avarage rating'. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 A tak pomijając kwestie samego layoutu, działa wam normalnie odtwarzacz? U mnie w 720p żre 95-100% obu rdzeni (a i tak nie wyrabia i obraz tnie), co wcześniej nie miało miejsca. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Spróbuj na HTML5. Powinno być lepiej z powodu braku flasha. http://www.youtube.com/html5 edit/ Aha, HTML5 obsługuje Chrome i Safari. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hary Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 No właśnie chciałem napisać, że to nie jest rozwiązanie dla mnie. W każdym bądź razie sprawdzane było na 3 różnych kompach, na IE8, FF3 i najnowszej operze i zawsze takie same efekty, do płynności daleko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
borsuczy_król Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Q6600@3200: Fps zmienia się tak w przedziale 20-30. 1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 A właśnie, że nie jest źle. Jest bardzo przyjemny, mi odpowiada.Wszystko nawet fajne, ale system wyświetlania komentarzy jest najzwyczajniej w świecie fatalny. Nie mogę się połapać mimo wnikliwej analizy gdzie co jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 tragicznie sie to prezentuje... wczoraj myslalem ze to zart z okazji 1 kwietnia ale jak widac raczej tak nie jest. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rikki Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Wszystko nawet fajne, ale system wyświetlania komentarzy jest najzwyczajniej w świecie fatalny. Nie mogę się połapać mimo wnikliwej analizy gdzie co jest. Zależy kto czego oczekuje. Ja jako niezarejstrowany użytkownik przykładam jedynie wagę do samego video i opcji playera. Ewentualnie skojarzeń video. Osoba która przeglądala komentarze, szukala w nich informacji czy kierowała się ratingiem filmiku nie ma ułatwionego życia, to prawda. Dla mnie ten uproszczony interfejs jest na plus bo po prostu nie potrzebuję tych wszystkich opcji na wierzchu. Z tymi komentarzami to nieco przesadzasz IMO. Na początku są wymienione te, ktore są najlepiej ocenione a następnie już normalnie, tyle że bez dat. Polecam obejrzeć http://www.youtube.com/watch?v=IrCwrzPh8zc, w bardzo jasny sposób Jon wyjaśnia co się zmieniło. Może będzie pomocne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafwlkp Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 (edytowane) Dla mnie starsza wersja była idealna, przy tym zostanę ;) Edytowane 2 Kwietnia 2010 przez rafwlkp 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2010 Q6600@3200: Fps zmienia się tak w przedziale 20-30. U mnie ten sam trailer i obciążenie procka 80-90% i taki sam fps na E6600@3200. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...