NPA Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 ... nagrywarka Teac 24x10x40 i problem po wgraniu nowego biosu:( za ch.lere nie chce mi sie wlaczyc tryb DMA, jestem troche zielony w ustawieniach nfoca (tego asusa mam od niedawna), nie jestem ponadto pewien czy problem nie wynika z powodu nowego biosu nagrywarki. Plyte obsluguje bios Uber1003. Moze ktos mial juz z tym problem?? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maluszek Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 najprostsze rozwiązanie: wróć do oryginalnego windosyfowego sterownika ide. nvidia dała trochę ciała w tym miejscu. Pozdro M. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jordi23 Opublikowano 7 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2003 a ja mialem klopoty z nagrywarka na plycie z chipsetem nforce2 gdzy mialem zainstalowane sterowniki do kontrolera dysku nfroce IDE , wogole nie chciala mi nagrywac plyt , gdy wrocilem do sterow windowskowych wszystko wrocilo do nomry Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel_k Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 ... nagrywarka Teac 24x10x40 i problem po wgraniu nowego biosu:( za ch.lere nie chce mi sie wlaczyc tryb DMA, jestem troche zielony w ustawieniach nfoca (tego asusa mam od niedawna), nie jestem ponadto pewien czy problem nie wynika z powodu nowego biosu nagrywarki. Plyte obsluguje bios Uber1003. Moze ktos mial juz z tym problem??wywal z systemu kontrolery IDE :arrow: niech sie samoczynnie zaistaluja ponownie (powinno pomoc) :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...