grodzio Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 Gdy włączam kompa w stan wstrzymania lub go wyłaczam czasami zaczyna wydawac dziwny dzwiek ,, pipczy" :P przezstaje pipczec gdy go włacze ale za to zmienia się rozdzielczosc. CZym to moze byc to spowodowane i jak temu zapobiec? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 12 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2009 W biosie ACPI Suspend Type masz ustawione na S3(STR) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grodzio Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 Na co to trzeba zmienic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 (edytowane) Ma być na S3 ustawione. Jaki masz system? Sterowniki z mobo poprawnie zainstalowane? Jaki bios? PS. Zmień zasilacz! Edytowane 13 Września 2009 przez NeoMagNeT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grodzio Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 (edytowane) Cały czas było na S3 zmienięłm na S1. Mam Windowsa Viste Home basic 32 bit. Sterowniki ok. Bios F2. Zmienie zasilacz na Tagana ale to dopiero za pare miesięcy. Ale to nic nie dało zmieniam spowrotem na S3. Jeszcze gdy wyłacze kompa swieci sie myszka to chyba swiadczy o tym ze cały czas jest zasilanie w kompie. Edytowane 13 Września 2009 przez grodzio Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
YogiCK Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 Zmień od razu, chyba że nie długo chcesz się pozbyć całego sprzętu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grodzio Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 Wiec co mam zrobic jak to nie pomaga? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neomagnet Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 Cały czas było na S3 zmienięłm na S1. Mam Windowsa Viste Home basic 32 bit. Sterowniki ok. Bios F2. Zmienie zasilacz na Tagana ale to dopiero za pare miesięcy. Ale to nic nie dało zmieniam spowrotem na S3. Jeszcze gdy wyłacze kompa swieci sie myszka to chyba swiadczy o tym ze cały czas jest zasilanie w kompie. Powinno być na S3. Viste instalowałeś na tym sprzęcie czy to pozostałość po starym kompie? Zasilanie w kompie jest cały czas dopóki go fizycznie nie odłączysz, więc tym się nie przejmuj. Zasilacz kup przynajmniej fortrona czy delte z allegro. Wgraj najnowszy bios. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grodzio Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 Ja nie instalowałem Visty sklepie mi zainstalowali bo kupiłem go w Lublinie w normalnym sklepie. Bo to piczenie jest denerwujace. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...