Fokusmok Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 Witam. Wczoraj kupiłem kompa w czesciach aby samemu go poskladac no i wszystko pieknie i mam problem bo w biosie i w cpuz nie pokazuje parmetrow pamieci jakie powinny byc (goodram pro 2x2 gb 10666 mhz 5-5-5-15) w biosie nic nie ruszalem standardowe ustawienia zostaly. Nie chce nic krecic tylko ustawic pameicia an tkaie parametry jakie podal producent (jestem kompletnie zielony) pomozcie mi Asrock AOD790GX Phenom II 940 BE Goodram 2x2 gb PRO 1066 mhz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
basik Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 Sprawdz moze ustawienia jakims innym programem. Sciagnij np najnowszego everesta. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ChillMos Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 Jeżeli timingi się zgadzaja to pamięci prawdopodobnie wymagają ręcznego ustawienia taktowania, walnij screena jak to wygląda w CPU-Z. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokusmok Opublikowano 20 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 20 Września 2009 no chyba raczej sie nie zgadzaja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokusmok Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 to jak pomoze ktos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 532,2MHz taktowania rzeczywistego (cpu-z) czyli ok 1066MHz taktowania efektywnego ddr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fokusmok Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 aha czyli wszystko ok? ale zastanawia mnie to czemu w cpuz jest napisane PC2 6400 A POWINNO BYC PC2 8500 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 21 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 21 Września 2009 (edytowane) aha czyli wszystko ok? ...Tak. ... ale zastanawia mnie to czemu w cpuz jest napisane PC2 6400 A POWINNO BYC PC2 8500Odpowiedzi nie znam, może jednak cię TO uspokoi, tak jest i już. Edytowane 21 Września 2009 przez Klaus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...