Firo Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 Witam. Nosze sie z zamiarem kupna glosnikow do 300/350 zl. Narazie moja uwage przykuly Geniusy 4000 i Logiteh x530. Glowne zastosowania to muzyka i gry z naciskiem na muzyke. Pokoj 4x4 m. Beda graly na integrze narazie. Skupialbym sie bardziej w kierunku Geniusow z racji tego ze wygladem idealnie pasowalyby mi do pokoju i z wygladu wydaja sie solidniejsze. Prosze o pomoc lub polecenie innych zestawow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kyle Opublikowano 13 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 13 Września 2009 Witam. Nosze sie z zamiarem kupna glosnikow do 300/350 zl. Narazie moja uwage przykuly Geniusy 4000 i Logiteh x530. Glowne zastosowania to muzyka i gry z naciskiem na muzyke. Pokoj 4x4 m. Beda graly na integrze narazie. Skupialbym sie bardziej w kierunku Geniusow z racji tego ze wygladem idealnie pasowalyby mi do pokoju i z wygladu wydaja sie solidniejsze. Prosze o pomoc lub polecenie innych zestawow. Oba odpadają. W tej cenie są microlab solo , microlab pro1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...