bob3k Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 czy moglbym zrzucic wszystkie moje pliki z partycji linuxowowej i w razie problemu z linem po prostu sformatowac linuxa i wrzucic te pliki z plyty.. (kopia zapasowa) czy istnieja moze inne lepsze sposoby? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
looki Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 tak ja kopiowalem tak linuxy z partycji na partycje wiec moze i to pujdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 ghost? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 Jasne ze istnieje lepszy sposob. Wystarczy czytac dokumentacje i zadawac madre pytania. Nawet jesli cos nie zadziala, to da sie to zazwyczaj naprawic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QuakeR Opublikowano 10 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2003 ghost?Jest już darmowa wersja dla linuxa ? Bo jakoś kasy nie mam. Polecam jednak polecenie dd w połączeniu z gzip - robi dokładnie to samo i to za darmo ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 no ale bob pyta o inny sposob... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 11 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 11 Maja 2003 ghost?Jest już darmowa wersja dla linuxa ? Bo jakoś kasy nie mam. Polecam jednak polecenie dd w połączeniu z gzip - robi dokładnie to samo i to za darmo ;) Tylko z dd to trzeba ostroznie bo nawet bad sektory kopiuje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bigfan Opublikowano 12 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 12 Maja 2003 Ogolnie: man bzip2, man dd, man gzip, man netcat, man tar. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 13 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 13 Maja 2003 no czego chciec wiecej :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galago De Codi Opublikowano 14 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 14 Maja 2003 ghost?Jest już darmowa wersja dla linuxa ? Bo jakoś kasy nie mam. Polecam jednak polecenie dd w połączeniu z gzip - robi dokładnie to samo i to za darmo ;) Tylko z dd to trzeba ostroznie bo nawet bad sektory kopiuje. ROTFL ... kurde musze to mieć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...