_bartx Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 Mieszkasz może na wsi? Szukaj kogoś ze studnią B-) Pomysłów na chłodzenie kompa swego czasu miałem tyle, że głowa mała :lol: I tak najskuteczniejszym (i względnie tanim) jest zakup jakiegoś prostego kontenerka za 150-200 zł + 10-12kg suchego lodu. Wiele drożej niż jakieś eksperymenty z WC nie wychodzi, wygodniejsze w użyciu i efekty lepsze. Jak widzę, że ktoś wydaje 700-1000 zł na WC z myślą o podkręcaniu to jest to żal - za tyle można mieć fajne FC :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ROBAK13 Opublikowano 17 Listopada 2009 Zgłoś Opublikowano 17 Listopada 2009 (edytowane) BArt_X- Niby masz rację, nie ma co się zastanawiać nad wyższością DI względem tych "eksperymentów", ale mimo wszystko nie mam na to kasy :| .Taka jest prawda...... Co do WC to na swoje wydałem 400zł pomimo iż jest z niezłych elementów ;) Wiele drożej niż jakieś eksperymenty z WC nie wychodziTaki eksperymenty nic nikogo nie kosztują więc jednak różnica w cenie jest.... Sprawdzę za parę dni jak się ma sprawa z zamrażarką bo nie wiem tez jak sobie poradzi pracą pod obciążeniem :/ (choć już ktoś próbował większego extremu http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?t=119592 - 8post xD) Edytowane 17 Listopada 2009 przez ROBAK13 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...