M.K Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Jest to pierwsze WC w moim zyciu. Caly zestaw sklada sie sie z: -akwarium 35 L -pompka zatapialna Aquaszuta 1500l/h (rzeczywista wydajnosc 720l/h) -blok wodny z discotecha na proca -blok wodny wlasnej konstrukcji na karcie -chlodnica( a w zasadzie nagrzewnica :) ) od piecyka gazowego. Odpowiednio przycieta i spolerowana Do tego 2 wiatraki dmuchajace bezposrednio na grafe z regulowanym poprzez przelacznik napieciem w zakresie 3-12V. Wyniki sa jakie sa i zaleza na pewno od czujnika ktoremu za bardzo nie ufam: -spoczynek, mp3 i inne tego typu max 35C -6 godzin prime na torture 44C przy temperaturze w pokoju 19C a oto fotki: O takich rzeczach jak 'nowy" radiator na northbridgu nie bede nawet wspominal :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kisio Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 chłodzonko spoxik ;) ale najbardziej mnie 'obudowa' rozwala :D no po prostu full wypass :D co to jest ?? :D ale industry... klimacik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
B3T0N Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 8O 8O 8O 8O to mi przypomina maszyne do szycia :lol: , a bloczek na GPU to z czego zrobiony ?? ze szkla ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lord SZUM Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 LOL, jeszcze nie widzialem kompa zintegrowanego ze sciana. Bardzo mi sie podoba pomysl. To wszystko jest przykrecone do sciany i tak sobie wisi w powietrzu? fajne, troche mi sie nie podoba tylko klatka na napedy, moglaby byc tez w czyms takim jak plyta ;-) zarzuc jakas fotke akwarium, jestem ciekawy jak umiesciles tam ta pompke i na co zrobiles wyprowadzenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Polaros Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Fajne :D taki industrial mode :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.K Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Klatka jest ze starej obudowy. "daszek" to stary epson:). Inne fotki tej konstrukcji wrzuce na modowanie. Co do bloczka na GPU to jest wykonany z blachy miedzianej 2-3mm. na to jest przykrecona/przyklejona pleksa z wyfrezowanm kanalem w ksztalcie litery U. Calosc przymocowana do karty jest za pomoca srob ktore rowniez przytrzymuja radiator na gpu ktory jest po drugiej stronie karty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Songoku Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 wiedziałem ze góra to z jakiejs drukarki jest.Kurde :lol: .Ale troche nie estetycznie to wyglada. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.K Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Zdjecia sa robione z odleglosci z ktorej nie da sie ocenic estetyki :?: Masz chyba na mysli sam pomysl (uzyte materialy itp), a te rzyczywiscie nie wszystkim przypadaja do gustu :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Fajnie to wyglada tylko jakos tak ten czerwony w oczy wali. Troche masz goraco, ale z laski swojej napisz jaki masz procek. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M.K Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Procek jak w podpisie. Uzupelnie tylko ze seria to jiucb i myka na 1,85V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiu Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 qrcze, nawet nie pomyslalem ze to jest shuttle ak32a tam :P :P(sam kiedys mialem.......) hehe daszek to jest z epsona 600 :P :P sam mam :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ToMo Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Bardzo mi się to podoba czerwony rulezz :twisted: jestem pełen podziwu ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaF Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 za czerwono ale tak to spoko tylko nie mozesz nigdzie kompa przeniesc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr.y Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 mnie się podowa inwencja :) ja wole niebieski ale tak tez jest fajnie :D po za tm naprawdę dobre wyniki podziwiam i poadrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas20 Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Tylko problem jak przyjcie to rozbierac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janus Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Mi sie tam to bardzo podoba a co do koloru to jak zawsze zalezy od tego co komu sie podoba mi sie podoba :) gratuluje świetnie wykonane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shiz Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Szprytne ale mobilnosc takiego wynalazku raczej mala. No chyba ze sie myle. Ciekawe radiatorki na pamiatki masz z czego to wycioles ?? Dobry pomysl z mocowaniem z czego wykonales/zabrales te klipsy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektron Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Niezly pomysl z tą budą :) chłodzonko moz byc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo163 Opublikowano 20 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 20 Maja 2003 Chlodzenie git a obudowa jeszcze bardziej przypomina mi to maszyne do szycia!! :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...