ladyofpain Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Mam dosyć dziwny problem na ktory nie udalo mi sie znalezc odpowiedzi na innych forach/google itd. Posiadam Toshibkę Satellite L300 i przez ostatnie dni duzo wojowalam z Vista Home ktora mam tu zainstalowana, mianowicie: okropnie dlugi czas wlaczania, zrobienie odpowiadajacych mi partycji, niska wydajnosc komputera. W zasadzie poradzilam sobie ze wszystkim ale pojawil sie nowy problem: wchodzac w panel sterowania i np. w ustawienia myszy (chcialam sobie poustawiac wszystko w toucpadzie) okno z ustawieniami sie zawiesza i koniec :P probowalam odinstalowac sterowniki, zainstalowac na nowo (ze strony, te ktore vista sama znajduje itp.) i nic. Jedynie wszystko dzialalo kiedy odinstalowalam je zupelnie, ale wtedy nie moge sie dostac do ustawien pada bo go oficjalnie nie ma. Nie jest to moze jakis wielki klopot, da sie z tym zyc no i pad dziala ale jesli ktos znalby rozwiazanie problemu bylabym wdzieczna. tak samo mialam z ustawieniami jezyka ale pomogl restart kompa, na mysz nie pomaga :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...