yeyoo Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 witam, tak sie zastanawialem co dobrego mozna wyrwac na 550tke @ 4 jajca + o/c. priorytetem jest cisza no i oczywiscie dobra wydajnosc. do przeznaczenia mam jakies 120zl wiec co za tym idzie chlodzenie bedzie raczej kupowane na allegro jako uzywka :P myslalem nad mugenem pierwszym aczkolwiek z tego co wyczytalem nie przylega on zbyt dobrze do procka, ze wzgledu na brak mocowania backplate'owego. prosilbym o pare opinii na jego temat. w gre wchodzi tez ninja no i moze cos z Waszych propozycji ... :) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qrchak Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 (edytowane) U mnie Mugen przylegał dobrze, w zestawie z Noiseblockerem a później z S-flexem 800 nie miałem powodu do narzekań ;) Zawsze możesz zaadaptować jakiegoś backplata i kołki wymienić na śruby. Edytowane 15 Września 2009 przez Qrchak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neverdie Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 A może Scythe Samurai ZZ? Jestem posiadaczem takiego coolerka od 3 dni. Mój 550 podkręcony do 3.8 w stresie ma 50 stopni ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość enebene Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 kolega w sigu ma juz Infinity - pewnie na niego padl wybór myslec troche :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 yup, juz lyknalem scythe'a :) myslalem, ze te zapinki sa kiepskie ( pod wzgledem docisku ) ale naprawde mocno trzymaja ;d a co do wielkowsci to na zdjeciach wydawal sie wiekszy :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość enebene Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 jak temperatury, moze sie pochwalisz ? w drodze do mojego nowego procka z siga, jest scythe shogun, wybor na niego padl w sumie z przypadku, los tak chcial, ciekawe jak sie spisze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 (edytowane) 36-38* na rdzeniach przy 1.35, 3.6ghz @ x2( wyzej mi sie juz nie chcialo kombinowac ). co do x4 to nie mam pojecia bo po pierwsze nie testowalem a po drugie uwalony jest czujnik :P i zle pokazuje edit: zapomnialem dodac - 1x120mm @ 800rpm Edytowane 19 Września 2009 przez yeyoo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość enebene Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 @b50 musisz mierzyc albo oprogramowaniem od plyty producenta (o ile takie masz - ja mam od dfi smartguardiana i mi pokazuje) albo bodajze everestem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...