Skocz do zawartości
yeyoo

Co Na Phenoma X2 / X4 ?

Rekomendowane odpowiedzi

witam, tak sie zastanawialem co dobrego mozna wyrwac na 550tke @ 4 jajca + o/c. priorytetem jest cisza no i oczywiscie dobra wydajnosc. do przeznaczenia mam jakies 120zl wiec co za tym idzie chlodzenie bedzie raczej kupowane na allegro jako uzywka :P myslalem nad mugenem pierwszym aczkolwiek z tego co wyczytalem nie przylega on zbyt dobrze do procka, ze wzgledu na brak mocowania backplate'owego. prosilbym o pare opinii na jego temat. w gre wchodzi tez ninja no i moze cos z Waszych propozycji ... :) pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie Mugen przylegał dobrze, w zestawie z Noiseblockerem a później z S-flexem 800 nie miałem powodu do narzekań ;)

Zawsze możesz zaadaptować jakiegoś backplata i kołki wymienić na śruby.

Edytowane przez Qrchak

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak temperatury, moze sie pochwalisz ?

w drodze do mojego nowego procka z siga, jest scythe shogun, wybor na niego padl w sumie z przypadku, los tak chcial, ciekawe jak sie spisze

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

36-38* na rdzeniach przy 1.35, 3.6ghz @ x2( wyzej mi sie juz nie chcialo kombinowac ). co do x4 to nie mam pojecia bo po pierwsze nie testowalem a po drugie uwalony jest czujnik :P i zle pokazuje

edit: zapomnialem dodac - 1x120mm @ 800rpm

Edytowane przez yeyoo

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi