witeX Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 Witam, poszukuje routera z wifi do rozdzielenia internetu z kablówki Wymagania: - cena 150-200zl - duży zasieg, mocna antena - bezawaryjnosc z góry dziekuje za pomoc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
denver85 Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 Moge od siebie polecic D-Link Wireless G Router DIR-300, sporo osob jedzie po routerach D-Linka, ale ja mam bardzo pozytywne wrazenia, model bardzo udany. W tej cenie masz jeszcze TP-Link TL-WR941ND, rowniez przyzwoity model. Mozna sie jeszcze porzejrzec i poszukac tanszego Cerberusa ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 Ovislink WL-1600GL + tomato. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrowski Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 Ja kupiłem tplinka w moim zdaniem dobrej cenie w stosunku do jakości: http://sklep.delta.poznan.pl/punkt-dostepo...c122_p2475.html. Sprawuje się dobrze, moc nadawania - 17 dBm, wystarczająco dla mnie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...