tommiyacht Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 jak sadze duza wiekszosc uzywa teg wspanialego programu. ja mam jedno pytanko. W ustawieniach programu przy wyborze katalogu na pliki tymczasowe ponizej jest mala sugestia aby wybierac katalog na te pliki w partycji ktora znajduje sie na innym dysku fizycznym niz katalog na docelowe pliki. Nie jest to zle rozwiazanie ale poprawcie mnie jesli sie myle - czy nie jeszcze lepiej zrobic katalog temp w tym samym katalogu do ktorego sie sciaga pliki ?? wtedy na koniec sciagania poprostu plik temp "zamienia sie" w plik docelowy bez zadnego przenoszenia plikow miedzy partycjami na koncu sciagania. co wy na to ??. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamilo23 Opublikowano 15 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 15 Września 2009 To jest w pewnym sensie zabezpieczenie pliku, bo jeśli dojdzie do uszkodzenia partycji to wtedy nie odzyskasz nic a tak masz jeszcze ten temp. ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tommiyacht Opublikowano 19 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 19 Września 2009 no ale przecież w idm-ie po sciągnięciu, plik z katalogu temp znika. zresztą i tak nie o to mi chodzi. chodzi mi o wydajność, i tylko zeby mi ktos potwierdził że katalog na tempy w tym samym katalogu (partycji dokladnie, bo mam osobną partycje na pliki z IDM) co katalog docelowy to najwydajniejsze rozwiązanie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
com2pablo Opublikowano 23 Marca 2012 Zgłoś Opublikowano 23 Marca 2012 Odświeżam temat, też mnie to zastanawia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...