Snake16 Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Wczoraj kupilem sobie motorek , a teraz chce kupic sobie kask , co myslicie o Airoh Mathise (Warrior Duo) Pozdrawiam Snake Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Ja nie sądzę bo nie znam :P. Ale polecam Uvex'a :]. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wilczek Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Sprzedaj motor, kup rower i cos z Giro (Link) :twisted: :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Kask najlepiej kwadratowy, ale z klima :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Brzoza Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Uvex, Nolan, Arai, Shoe, taki powyzej 1000, bedzie dobry. Wazne jest sposob zapinania kasku, czy paruje szybka czy nie, czy latwo mozna ja wymieniac, czy mozna prac wysciolke, waga kasku itd. ale skoro masz motor to znaczy ze sie tym interesujesz, czyli wiesz o co chodzi... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Sprzedaj motor, kup rower i cos z Giro (Link) :twisted: :wink:Hehe, ostatnio ja tak zrobiłem :) Sprzedałem Simsonka, a kase wsadziłem w rower. Chciałem sobie pośmigać i kupa... mam zapalenie zatok :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
thical Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 Sprzedaj motor, kup rower i cos z Giro (Link) :twisted: :wink:Hehe, ostatnio ja tak zrobiłem :) Sprzedałem Simsonka, a kase wsadziłem w rower. Chciałem sobie pośmigać i kupa... mam zapalenie zatok :? to kup wrotki :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexiak Opublikowano 8 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2003 reklama [cut] wole bez... :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 reklama [cut] wole bez... :D hehe...dopre:) wole bez... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nessay Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 po ciach!a ci kas? jak sie rozjebiesz to i tak umrzesz i jeszcze kase kcesz wydawac? kup se trumne z klimą bo lato bedzie gorące... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grinch Opublikowano 9 Maja 2003 Zgłoś Opublikowano 9 Maja 2003 Kup taki najdrożysz !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...