SzCzaWa Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 Mam dylemat odnośnie zakupu chłodzenia, mam w planach kupić "PENTAGRAM FREEZONE KARAKORUM" http://allegro.pl/item742438389_wentylator...rum_p_7015.html są tam podane wymiary ale za każdym razem co mierze to mi wychodzi inaczej i już zgłupiałem od tego, a nie chciałbym później mieć problemu związanego z tym że nie będzie pasowało. Mam obudowe : ANTEC THREE HUNDRED, tak to wygląda : http://img43.imageshack.us/img43/8977/p1020038c.jpg byłbym wdzięczny za doradzenie czy mógłbym to kupić bez problemu lub jakieś inne rozwiązanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 Wejdzie na każdej płycie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzCzaWa Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 (edytowane) Tak, ale mi bardziej się rozchodzi o to że mam RAM-y OCZ i one są dość wysokie przez te chłodzenie, oraz ten wentylator z boku (tylnia ściana) żeby to nie kolidowało ze sobą Edytowane 16 Września 2009 przez SzCzaWa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BuMeL Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 (edytowane) Oczywiście będziesz musiał przełożyć do czerwonych slotów albo puścić procka pasywnie, co w przypadku AMD może się słabo sprawdzić :P ED Tak ode mnie, jeśli zdecydujesz się na Karakorum to zmień mu wentylator na jakiegoś Zephyra 120 albo coś w cenie cichego. Edytowane 16 Września 2009 przez BuMeL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzCzaWa Opublikowano 16 Września 2009 Zgłoś Opublikowano 16 Września 2009 OK dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...